Emitirana je posljednja epizoda crtića Bluey, djeca plaču (a i neki roditelji)

Emitirana je posljednja epizoda crtića Bluey, djeca plaču (a i neki roditelji)

U SAMO tri sezone, koje se sastoje od sedmominutnih epizoda, psić Bluey i njegova obitelj uspjeli su osvojiti srca djece i roditelja iz cijelog svijeta. Neki dan emitirana je posljednja epizoda treće sezone omiljenog australskog crtića. U trajanju od 28 minuta, uspjela je rasplakati mnogu djecu, a pouka je dirnula i mame i tate.

Epizoda prikazuje Bluey i cijelu njezinu obitelj kako slave vjenčanje tatinog brata, Bandita. Bandit dobiva novi posao, što znači da se psići moraju preseliti, a trenutak kada Bluey shvaća da će napustiti svoj sadašnji život slama srce. Epizoda se zove Znak (The Sign) i odnosi se na znak za prodaju postavljen ispred obiteljske kuće.

Epizoda je uključivala i neke druge dirljive trenutke, uključujući Blueyjevu tetu Brandy koja je na vjenčanju otkrila da je trudna nakon što se godinama borila s neplodnošću.

Obožavatelji su na TikToku podijelili svoje reakcije na posljednju epizodu. Ljudi svih dobi pokazali su svoja uplakana lica.

@andeewrites

“The Sign” is a Bluey masterpiece that had all ages feeling all of the emotions. 💙 #TheSign @Bluey

♬ original sound – Andee_Writes

“Posljednja epizoda Blueya naučila nas je da su životi savršeni takvi kakvi jesu. To je bilo previše za srce mog petogodišnjaka”, napisala je mama Andee.

@alexisheart1996

When the new @Bluey episode gets the better of your tiny little 3 year old empathetic heart ☹️😭 #bluey #thesign #blueytok #blueythesign #disney #disneyplus #ABCkids #blueytheory #familytiktok #mumsoftiktok

♬ original sound – alexisheart1996

Druga je čvrsto držala svoje dvije kćeri, dok je starija plakala gledajući kraj omiljenog crtića.

@missjennamae

This new episode had us all in tears watching it this morning but it shoked me when it got her the second time too!!! I hope this isn’t the end of Bluey! 😭😭 #bluey #thesign #blueytok💙 #disney #blueythesign #welovebluey #blueyfan

♬ original sound – user6682247013943

Ali, nisu samo djeca izbezumljena. Reakcije na X-u pokazuju da je priča dirnula i starije.

“Moja terapeutkinja neće znati što ju je snašlo kad se pojavim. Jako volim ove likove”, glasi objava jedne žene.

Epizodu možete pogledati na platformi Disney+., piše Index.hr