11. pitanje u Milijunašu neki smatraju prelaganim. Biste li vi znali odgovor?

11. pitanje u Milijunašu neki smatraju prelaganim. Biste li vi znali odgovor?

VISOKO 13. pitanje u ovotjednom izdanju kviza Tko želi biti milijunaš otvorila je ekonomistica iz Zagreba Ivana Dakić, koja je na spomenutom pitanju odustala i napustila emisiju s 18.000 eura.

Ivana je bez džokera igrala sve do 9. pitanja kad joj je zatrebala pomoć. Na pitanju za 2500 eura tražio se naziv kojim statističari zovu sveprisutnu Gaussovu distribuciju, a uz pomoć džokera Zovi potvrdila je sumnje i odgovorila točno. Naziv je “normalno.”

Međutim, sudeći prema objavama hrvatskih forumaša na Forum.hr koji redovito prate kviz, 11. pitanje izazvalo je najviše pozornosti. Naime, neki tvrde da je bilo prelagano za tu stepenicu. “I ovo je 11. pitanje. Očito žele da se konačno otvori 15. pitanje pa pitanje koje je realno za prvi prag stavljaju onako lagano pitanje kasno”, pišu forumaši.

Ipak, Ivani nije bilo toliko lagano pa je na njemu iskoristila džoker Pitaj publiku (i prošla dalje). Biste li vi znali odgovor na 11. pitanje?

Kao “poklon pitanje” forumaši su procijenili i pitanje za prelazak drugog praga o tome “između kojih dviju država kopnena granica uključuje i rekordnu vremensku razliku od tri i pol sata?”  Točan odgovor je bio Afganistana i Kine, što je Ivana znala.

Je li Milijunaš postao prelagan?

Posljednjih tjedana često se na društvenim mrežama pokreće rasprava o tome je li Milijunaš postao “prelagan”. Mnogi smatraju da je razlog tome što već dugo nitko od natjecatelja nije otvorio milijunsko pitanje, što zasigurno utječe na atraktivnost emisije., piše Index.hr