‘Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom…’

‘Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom…’

Prema riječima muža, njezina mama ga je ‘zavela’ kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

Žena je anonimno podijelila svoju tugu na Redditu kada je otkrila da ju je muž varao s njezinom mamom i da su neki od njezine braće i sestara zapravo njegova biološka djeca. Najgore od svega je i to što je ona sada trudna s njim.

U emotivnoj objavi na Redditu trudnica je progovorila o situaciji s kojom se trenutno suočava i kako je njezina majka optužuje da joj je ‘uništila život’ razotkrivanjem 22-godišnje afere. Detaljno je opisala situaciju i napisala: ‘Moji tata (63) i mama (60) u braku su 43 godine. Imam šestero braće i sestara. S mužem (39) sam od naše 15. godine’.

– Zatrudnjela sam sa 17 godina i preselili smo se kod mojih roditelja. Rodila sam svoju sada 22-godišnju kćer – kaže.

Par se vjenčao s 18 godina, no nedugo nakon njihovog vjenčanja preminuo je njezin djed s tatine strane i ostavio kuću njenom ocu. Njeni djed i baka su sagradili kuću do njenih roditelja kada su otišli u mirovinu, a njeni roditelji su odlučili da mladenci žive u toj kući.

– Suprug i ja nismo imali problema s tim. Imam kći od 22 godine, 14-godišnjaka i petogodišnjaka, a trenutno sam u sedmom mjesecu trudnoće sa svojim posljednjim djetetom, dječakom, kojeg trebam roditi u travnju – tvrdi.

No, iako je njihov život djelovao idilično, ubrzo je saznala grozote koje su se događale posljednje 22 godine.

– Cijeli mi se svijet srušio u novogodišnjoj noći kada sam se ranije vratila s putovanja na koje sam išla s prijateljima. Ušla sam u spavaću sobu i zatekla mamu kako se seksa s mojim mužem. Majka je vrištala na mene da izađem iz ‘njihove’ spavaće sobe što me još više potreslo – ispričala je.

Tada je saznala da je njen muž bio u vezi s njenom majkom čak i prije nego što su se vjenčali.

Prema riječima muža, njezina mama ga je ‘zavela’ kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno.

Život joj se okrenuo naglavačke

Prema vremenskom okviru afere, nagađala je da su njezina braća blizanci i najmlađa braća i sestre potencijalno djeca njezina supruga.

– Izračunala sam i bila užasnuta jer je to značilo da bi moja braća blizanci i najmlađi brat mogli pripadati mom suprugu – objasnila je.

Žena je srceparajuću istinu odlučila otkriti i svom ocu, kojeg je ta vijest shrvala.

– Nepotrebno je reći da smo mogli čuti moju majku kako vrišti iz kuće kad joj se suprotstavio – dodaje.

Podijelila je tu vijest sa svima i ostala kriva za to

No žena tu nije stala – drama je razotkrivena i na obiteljskom tulumu u kući njezine sestre.

– Na zabavi sam rekla svojoj kćeri od 22 godine da odvede svu djecu u podrum i pusti film kako bi ona mogla pred svima reći što su njen muž i majka točno radili – ispričala je.

No iako je dio obitelji bio na njezinoj strani, nisu svi podržali njezinu odluku da javno otkrije 22 godine dugu aferu.

Troje najmlađih braće i sestara, kao i cijela obitelj bivšeg i njegova sestra, smatrali su da je užasna osoba jer je to sa svima podijelila.

Otada je njezina majka zbog skandala izgubila posao i uporno tvrdi da joj je kći time uništila ugled i život. Ali nije samo njezin odnos s majkom ukaljan – postoje i planovi za razvod.

– Prezirem svog bivšeg muža, jer je bio u isto vrijeme u krevetu sa mnom i sa mojom majkom. Napravio je djecu mojoj majci dok sam ja mislila kako je slatko što smo trudne u isto vrijeme. Ovo je uništilo sve moje povjerenje u muškarce i vjernost – završila je, piše The Sun., prenose 24sata