Supruga i sin napali Juru zbog nove zaručnice: Ne dovodi k…u u kuću! Osuđeni su…

Supruga i sin napali Juru zbog nove zaručnice: Ne dovodi k…u u kuću! Osuđeni su…

Supruga i sin proglašeni su krivima i osuđeni jer su prijetili Juri (50) nakon što je doma htio dovesti svoju novu zaručnicu.

Prema presudi, Sanja (46) i Igor (26) su u prosincu oko 16 sati “u dvorištu obiteljske kuće u Samoboru počinili psihičko nasilje u obitelji nad suprugom, odnosno ocem okrivljenih”.

“Sanja je zašla iz kuće u dvorište te na bivšeg supruga počela vikati i vrijeđati ga riječima: Što dovodiš tu kurvu u kuću, ako ju još jednom vidim ubit ću i tebe i nju!

Potom je u dvorište došao sin Igor koji se ocu obratio riječima: Ne dovodi više tu kurvu u kuću! Dakle, počinili su psihičko nasilje u obitelji prema bivšem suprugu i ocu što je kod njega prouzročilo povredu dostojanstva i uznemirenost”, istaknula je sutkinja.

10 dana zatvora

Sanja i Igor rekli su da to nije istina, ali sud je na koncu povjerovao Juri i njegovoj novoj zaručnici Sari.

“Jura me tog dana nazvao na mobitel i rekao: Opet je bio šou, opet me napadaju! Čula sam da ženski glas viče: Ne dovodi više tu kurvetinu u kuću, ako je još jednom vidim ubit ću tebe i nju! Ja sam se uplašila.

Bila sam na radnom mjestu i nakon toga Jura i ja smo se odmah našli i išli odvjetnici koja nam je rekla da odmah idemo na policiju to prijaviti. To smo i učinili”, svjedočila je Sara.

Sutkinja je Sanju i Igora ovih dana proglasila krivima te ih osudila na deset dana uvjetnog zatvora. Presuda je nepravomoćna, piše Danica.