Znate li kako je zapravo umro Bruce Lee? Nisu ga ubili ni nindže ni suparničke bande, kći objašnjava što se dogodilo

Znate li kako je zapravo umro Bruce Lee? Nisu ga ubili ni nindže ni suparničke bande, kći objašnjava što se dogodilo

Čak i prije nego što je glumica i producentica Shannon Lee (54) proslavila 25. rođendan, morala se oprostiti od dva najvažnija muškarca u svom životu. Kad je njezin otac, legenda borilačkih vještina Bruce Lee (1940.-1973.), umro u 32. godini, kći Shannon imala je samo četiri godine. Tragična slučajna smrt njezina starijeg brata Brandona Leeja (1965.-1993.) na snimanju filma “Vrana” dogodila se dvadesetak godina kasnije. U intervjuu za “The Guardian”, Shannon Lee sada govori o svom životu koji obrađuje u novoj knjizi “U mom vlastitom procesu”.

Budući da je još bila dijete kad joj je otac umro, njezina su sjećanja uglavnom ograničena na emocionalne dojmove: “Bio je malo strog. Sjećam se osjećaja da sam s njim, svjetline, topline.” Sprovod Brucea Leeja, od svih stvari, bio je onaj koji joj je ostao u mislima: “Bio je to takav spektakl.”

Činjenica da su postojale razne teorije zavjere o smrti njezina oca u početku su je mučile kao tinejdžerku. “Bio je borac i nitko nije mogao zamisliti da će netko takav jednostavno umrijeti.” Umjesto oticanja mozga uzrokovanog alergijskom reakcijom na propisani lijek protiv bolova, ljudima je bilo lakše povjerovati da su joj oca ubili “nindže ili suparnička banda”., piše slobodna