Video Amerikanca kako otkriva piće popularno na Balkanu ima preko 2 milijuna pregleda

Video Amerikanca kako otkriva piće popularno na Balkanu ima preko 2 milijuna pregleda

AMERIČKI tiktoker koji stoji iza profila Bar Chemistry otkrio je piće dobro poznato Balkancima.

“Svi komentiraju da crno vino i Cola idu super skupa. A za razliku od crnog vina i mlijeka, to mi i zvuči kao nešto što bi moglo imati dobar okus pa ćemo probati”, rekao je američki tiktoker dok je revolucionarno otkrivao ono što se na Balkanu zove – bambus.

“Iskreno, ovo je show. Kao sangria s okusom Cole”, zaključio je oduševljeno u videu koji je pregledan preko dva milijuna puta te se zapitao zašto se to češće ne pije u SAD-u. “Mislim da ima puno šećera pa je mamurluk nakon ovoga vjerojatno gadan”, dodao je i piću dao ocjenu 8.5.

U komentarima su se javili Hrvati, Srbi, Bosanci… “Tip je upravo otkrio bambus”, “Balkanci to zovu bambus”, “Vi Amerikanci baš ništa ne znate”, “A jesi otkrio…”, pisali su mu.

@barchemistry

Replying to @Goose where they drink this at??? why dont we do this in america? 🤔 #wine #cocktails #bartender #bartending #mixology #barchemistry

♬ original sound – BarChemistry

Kako je nastao bambus?

Inače, Colu i crno vino su navodno prvi put zamiješali Španjolci, a 2013. su u Francuskoj počeli proizvoditi vino s okusom Cole (75 posto grožđa, 25 posto vode te šećer i aroma Cole). Nazvali su ga Rouge Sucette., piše Index.hr