Detalji o razvratnoj učiteljici koja je zlostavljala učenika. Udana je za visokog člana vlade. Ima i djecu

Detalji o razvratnoj učiteljici koja je zlostavljala učenika. Udana je za visokog člana vlade. Ima i djecu


Učiteljica (45) iz Nebraske koju su uhvatili golu u automobilu s učenikom (17) majka je udana za visokopozicioniranog službenika savezne vlade koji je obrazovan na Harvardu, piše New York Post.

Erin Ward navodno je priznala da je imala seks sa 17-godišnjim učenikom srednje škole Burke u kojoj je radila. Bili su u stražnjem dijelu automobila, a školski zaposlenik ju je optužio za kazneno djelo seksualnog zlostavljanja.

Ward su prozvali da je prevarila svog supruga Douga Warda, direktora u američkom Ministarstvu obrane – s kojim ima troje djece.

Erin su uhitili rano u subotu kada su je zamjenici šerifa okruga Douglas pronašli kako se zeza s tinejdžerom u automobilu koji inače dijeli sa suprugom.

Policajci su dobili dojavu o sumnjivom automobilu parkiranom u slijepoj ulici.

– Kada su provirili u vozilo, vidjeli su golu učiteljicu s djelomično odjevenim tinejdžerom na stražnjem sjedalu – rekli su iz policije.

Kako piše Daily Mail, optužena je za kazneno djelo seksualnog zlostavljanja kao zaposlenik škole. U Nebraski takva optužba nosi maksimalno 20 godina zatvora, pišu 24sata.