Mladenci važne goste pozvali na vjenčanje, a ostale tjerali da gledaju kasnije sve na ‘Zoomu’

Mladenci važne goste pozvali na vjenčanje, a ostale tjerali da gledaju kasnije sve na ‘Zoomu’

Ako su htjeli imati intimno vjenčanje, to je u redu. No tjerati nas da nakon tjedan dana svi zajedno to gledamo je vrlo otrcano, napisala je jedna od nepozvanih gošći

U moru bizarnih priča na Redditu, stigla je i jedna vrlo neobična o vjenčanju. Naime, žena koja nije bila pozvana na vjenčanje, pod nadimkom @mean_green_queen ispričala je nesvakidašnji poziv koji je dobila za vjenčanje, i koji ju je jako razljutio.

Radi se o vjenčanju na koje zapravo nije bila pozvana.

– Moja prijateljica, s kojom sam bila bliska prije nego sam se odselila, nije me pozvala na vjenčanje jer su odlučili imati intimno slavlje. To u potpunosti poštujem, no problem je nastao kad je skupina nas nepozvanih primila poziv da u isto vrijeme gledamo snimku vjenčanja na Zoomu – započela je ogorčena žena priču. 

Kako kaže, ne razumije zašto bi itko htio gledati vjenčanje nakon tjedan dana znajući da nije bio tamo.

– Neće biti ni druženje kasnije, smatram to vrlo otrcanim. Ne planiram im išta pokloniti, niti se uključiti na Zoom kad njima odgovara – napisala je.

– Sjećam se kad sam ja bila na ‘B listi’, osjećala sam se grozno dok su oni s ‘A’ liste uživali. Od tada ne gledam mladenku više istim očima – samo je jedan od mnoštva komentara koji su se složili sa ženom., piše 24sata.