Šokirala priznanjem i ponijela titulu ‘najomraženije žene‘ u svojoj zemlji: ‘Pa to su grudi. Nemam što skrivati!‘

Šokirala priznanjem i ponijela titulu ‘najomraženije žene‘ u svojoj zemlji: ‘Pa to su grudi. Nemam što skrivati!‘

Djeca su joj već naišla na kontroverzne fotografije koje su procurile u javnost – Prestat će kad joj snovi odrastu

Majka četvero djece žestoko je odgovorila svima koji ju osuđuju što pred svojom djecom šeta “kao od majke rođena”. Carla Belucci (42) ustraje na tome da je biti gol potpuno prirodno i kaže da neće dopustiti da ju osuđivanja drugih roditelja zaustave, piše The Sun.

Poznata influencerica i bivši model rekla je da sa svojom dvogodišnjom kćeri redovno ima kupke i da je tada gola.

“Moja djeca vidjela su sve moje glamurozne fotografije i nemam što skrivati – na kraju dana, to je samo par grudi”, kaže.

“Nemam problem s tim da me djeca vide golu, posebice Blu. Moj najstariji sin više ne, ali kad su bili manji šetala sam oko njih gola, a to i dalje radim u prisustvu Blu. Naposljetku, ja sam je rodila, ima dvije godine i nije ju briga. Ona je moja djevojčica – nema mi ništa draže nego kad se goli grlimo tijelom uz tijelo”, tvrdi Carla Belucci., prenosi jutarnji

image
FOTO: INSTAGRAM

“U kakvom to svijetu živimo ako je pogrešno da te vlastita djeca vide golu? A s druge strane, prihvatljivo je da se ljudi besplatno skidaju na internetu?”, rezonira. Objasnila je i kako ne želi da joj djeca odrastaju misleći da je nudizam nešto pogrešno.

image
FOTO: INSTAGRAM

Nakon što se svojedobno našla u financijskim teškoćama, Carla je zbog svojih poslovnih i životnih odluka brzo postala, kako je zovu, “najomraženija žena u Britaniji.” Otkrila je i da je glumila depresiju kako bi dobila besplatnu operaciju nosa, a djeca su joj, tvrdi, na internetu već pronašla njene provokativne fotografije. Svoje prošlosti se, kaže, ne srami.

image
FOTO: INSTAGRAM

Društvenim mrežama može zahvaliti na luksuznom životnom stilu.

“Kada moja djeca dođu u tinejdžerske godine, sigurno neću dopustiti da me vide golu”, objašnjava. “Ali, Tanisha (19), primjerice, zna kakva sam i pred njom i dalje šetam gola. Plešem uokolo dok slušam glazbu. A kako ona reagira? Jednostavno se na sve nasmije jer zna da je to dio moje osobnosti., prenosi jutarnji