Velika rasprava kod crvenih, a plavi će im opasno zapapriti novi izazov: ‘ Baš pokvareno!’

Velika rasprava kod crvenih, a plavi će im opasno zapapriti novi izazov: ‘ Baš pokvareno!’

Sve više nezadovoljstva svojim crvenim timom pokazat će Anel pa će zajedničko druženje u kući iskoristiti da kaže što mu je na srcu

U novoj epizodi showa ‘Hell’s Kitchen Hrvatska’ na redu su novi izazovi, a sve će započeti zabavnom igrom toplo-hladno koja će uvelike odrediti tijek današnjeg kuhanja.

Nakon napete i brze igre u kojoj će se bolje snaći plavci i prikupiti sve sastojke, upravo njihov tim dobit će priliku opasno zapapriti crvenima i još im malo zakomplicirati današnji glavni izazov.

– Pokvareno – šalit će se i chef Gretić nakon što plavci ‘kazne’ suparnike. Glavna namirnica dana neke će kandidate pomalo iznenaditi, a neki će priznati da nikad s njom dosad nisu radili.

Crveni tim pokušat će se snaći i nadomjestiti svoj zaostatak u kuhanju, a genijalno rješenje jednog člana tima pozdravit će i sam chef Gretić: ‘Jeste ponosi, ha? Bravo, sjajna ideja!’

I dok će Lucija nadgledati svoj tim, Dominik će priznati da nije do kraja zadovoljan novom ulogom.

– Uloga vođe mi je nametnuta i to je prva stvar koja mi se ne sviđa. Volim se posvetiti svome jelu – priznat će kad ga tijekom kuhanja kolege počnu salijetati pitanjima i savjetima.

Kad krene kušanje, chef će pojedince obasuti komplimentima i pohvalama, a tanjur jedne kandidatkinje toliko će ga oduševiti da će ga ostaviti pokraj sebe kako bi u miru mogao pojesti baš sve.

Sve više nezadovoljstva svojim crvenim timom pokazat će Anel pa će zajedničko druženje u kući iskoristiti da kaže što mu je na srcu, a potužit će se i sous chefici Ivani.

– Kad treba obaviti neki razgovor, nitko nema vremena. Baš sam jako razočaran – priznat će Anel, a njegovi argumenti o timskoj igri i komunikaciji izazvat će raspravu među crvenima., piše 24sata.