Petra ekipi sprema kunića: ‘Sve mi se sviđa, sve mi odgovara…’

Petra ekipi sprema kunića: ‘Sve mi se sviđa, sve mi odgovara…’

Petra je u showu ‘Večera za 5’ koristila šampinjone, vrhnje za kuhanje, kunića, mrkvu, bobičasto voće

Mlada majka Petra Gotić (23) ugostit će protukandidate četvrtog dana ovotjedne ‘Večere za 5‘. Petra je trenutno na porodiljnom dopustu, a u emisiju se prijavila zbog ljubavi prema kuhanju, ali i iz želje za novim iskustvom. Vrijeme provodi u brizi za djecu te slikanju akrilnim bojama.

– Završila sam trgovačku školu, poslije konobarila pet godina, našla dečka i evo, kupili smo kuću i imamo klince. Živimo svi sretni i zadovoljno. Dan počinje kavom, prvo probudim djevojčicu za predškolsku, a sin spava do osam, devet. Djeca su jako dobra, sin ima 6 mjeseci i prespava cijelu noć. Imam dobrog supruga pa imam vremena i za sebe – otkrila je Petra.

– Živahna sam, energična, mane imam kao svi ostali. Sebe vidim kao poduzetnicu, otvorila bih kafić ili restoran, da ne ovisim o drugima – dodala je djevojka.

Ekipu je odlučila ugostiti u kući prijatelja jer je njezin dom u renovaciji. U dom prijatelja stigla je sa sastojcima – šampinjonima, vrhnjem za kuhanje, kunićem, mrkvom, bobičastim voćem, mlijekom i vrhnjem za šlag.

– Sve je dobro, sve mi odgovara – otkrila je Marija.

Photo: RTL

– Manje jedem šampinjone, ali mogu ih probati pojesti – zaključila je Lana.

Hoće li domaćica uspjeti osvojiti goste i osigurati najveći broj bodova, ostaje nam vidjeti u novoj epizodi ‘Večere za 5’., piše 24sata.