Majka dvoje djece: ‘Muž mi je nestao, znate li gdje je?’ Ekipa s interneta pronašla ga za 14 sati

Majka dvoje djece: ‘Muž mi je nestao, znate li gdje je?’ Ekipa s interneta pronašla ga za 14 sati

Ashley McGuire iz Massachusettsa na Facebooku je zatražila pomoć. Nije znala gdje joj je nestao suprug Charles Withers, napustio je nju i dvoje djece

Ashley McGuire tražila je supruga Charlesa Withersa, koji je napustio nju i dvoje djece, ali samo kako bi se mogla od njega razvesti.

– Prošle godine, kad sam bila trudna s našim najmlađim djetetom, on je zaključio da biti muž i tata više nije životni stil koji želi i napustio nas je, nestao je bez traga. Jednu bebu nije vidio više od godinu dana, a jednu nije nikad upoznao. Odselio se negdje izvan države i promijenio broj telefona – napisala je Ashley.

Ashley se htjela razvesti, no za to joj treba biti prisutan i – partner.

– Pokušavam ga naći da dobijem njegov potpis na nekoliko papira tako da mogu konačno zatvoriti taj dio života i krenuti dalje. Čula sam da sada koristi ime Charlie, Britanac je i šarmantan. Chef je i vjerojatno radi negdje u ugostiteljstvu. Vjerojatno nikada nije spomenuo da ima ženu i djecu u Massachusettsu. Ako ga poznaješ, radiš s njim, u vezi ste ili ste prijatelji, možeš li mu, molim te, reći da me kontaktira ili mi reći gdje da ga nađem? – zavapila je Ashley.

Ubrzo je objava postala viralna, svi su htjeli pomoći napuštenoj majci i supruzi.

Oko 14 sati nakon objave, ljudi su ga pronašli.

Naime, javile su se žene koje su se dopisivale s njime na aplikaciji za upoznavanje Bumble te su joj dale njegovu adresu i broj telefona. Objavile su da se Charles navodno nalazi u Teksasu.

Ashley se javila da je dobila i više nego dovoljno informacija te ga je na taj način na koncu i locirala., piše 24sata.