Kada želi ručati na brzinu, glumac Stanley Tucci najčešće radi ovo jednostavno jelo

Kada želi ručati na brzinu, glumac Stanley Tucci najčešće radi ovo jednostavno jelo

KADA nemamo previše vremena i želimo napraviti neko fino, brzinsko jelo koje će nas držati sitima nekoliko sati, najlakše nam je napraviti kajganu u koju možemo dodati što god želimo – od povrća do slanine.

Čini se da se time vodi i Stanley Tucci, glumac i gurman koji, kada želi napraviti ručak na brzinu, često napravi upravo kajganu. No za razliku od drugih slavnih osoba, koje vole da im kajgana bude kremasta i pahuljasta, Tucciju su ipak bitniji dodaci koje stavlja u svoju kajganu.

Gljive, špinat i malo parmezana

Nedavno je na svom Instagramu podijelio svoj recept za kajganu od četiri sastojka. “Brzi ručak”, napisao je u objavi, a osim jaja, za ovu su mu jednostavnu kajganu bila potrebna još samo tri sastojka.

Photo: Instagram

“Ovo je kajgana s gljivama, s različitim vrstama gljiva i malo špinata. Na to sam stavio malo parmezana, a kajganu ćemo pojesti u sendviču”, rekao je glumac u videu, na kojemu se vidi da je njegova kajgana puna pirjanih gljiva i špinata, uz malo sira za bolji okus.

Glumac nije precizirao o kojim se vrstama gljiva radi, kao ni na koji način je tu kajganu pripremao, no s kajganom ne možete pogriješiti i ako ju želite pripremiti, koristite metodu koja je vama omiljena. Svoju kajganu možete začiniti začinima koje obično koristite, a na kraju ju poslužite uz jednu ili dvije šnite tostiranog kruha i vaš brzi ručak je gotov!

>> Imamo recept za kajganu kakvu je jela kraljica Elizabeta II., tajna je u dva sastojka, piše Index.hr