Ivana Knoll baš kao Karleuša i Bianca Censori! Grudi prekrila remenjem: ‘Udaj se za mene…’

Ivana Knoll baš kao Karleuša i Bianca Censori! Grudi prekrila remenjem: ‘Udaj se za mene…’

Ivana Knoll trenutno se nalazi u SAD-u gdje je i kupila svoju prvu nekretninu, a sada je prošetala u vrućem outfitu u jednoj garaži i oduševila svoje pratitelje

Ivana Knoll uživa u Sjedinjenim Američkim Državama gdje je kupila si i nekretninu, a sada je na Instagramu otkrila da je spremna za ljeto. Prošetala je garažom odjevena u crno remenje kojim si je prekrila bujne grudi, a na bokovima si je složila kratku suknjicu, a ispod suknjice nazirale su se crne tangice. 

‘Ljeto 2024’, napisala je u opisu novog videa i time oduševila svoje vjerne pratitelje. 

‘Nema riječi koje mogu opisati koliko si lijepa’, ‘Vatrena beba’, ‘Femme Fatale’, ‘Udaj se za mene’, pisali su joj obožavatelji.

Jedan se našalio da mu ‘vrati remenje koje mu je uzela’, a njena majka Mirjana također se pridružila velikom broju oduševljenih komentatora i dodala nekoliko emotikona vatre.

FOTO: INSTAGRAM

Pratitelji su primijetili kako su slične outfite imale i srpska pjevačica Jelena Karleuša te supruga kontroverznog repera Kanye WestaBianca Censori.

Karleuša je, također, remenjem pokrila ključne dijelove, a outfitu je dodala i veliku crnu šubaru. Bianca se jednom prilikom fotografirala s remenjem, a mnogi se sjećaju njene slike gdje je obukla tangice i grudi prekrila krznom.

Ivana Knoll živi pravi ‘američki san’ otkako se preselila u Miami i tamo je kupila svoju prvu nekretninu. Tako je i Uskrsni vikend na Floridi provela u noćnom izlasku za koji je odjenula top s crnim detaljima, kratke vruće hlačice i visoke crne čizme.

U izlasku se zabavljala i plesala pa čestitala rođendan prijateljici Ioanni Belli, modelu i misici Grčke 2018. godine., piše 24sata.