Bivši zatvorski čuvar potrošio čak 6 jokera na pitanju o – Barbie. Biste li vi znali?

Bivši zatvorski čuvar potrošio čak 6 jokera na pitanju o – Barbie. Biste li vi znali?

BIVŠEG zatvorskog čuvara iz Požege Darija Matešića tijekom kviza baš i nisu pratila pitanja na koja je znao odgovor, pa je vrlo brzo gubio jokere. Međutim, posljednje pitanje o životinji s tri srca omogućilo mu je da kući ipak ponese nešto novca: “Nije da ih ima viška, ali ih ima nekoliko. Koja životinja ima čak tri srca?” A) okapi B) hobotnica C) afrički Marabu D) riječni rak, glasili su odgovori.

Točan odgovor skrivao se iza opcije B koju je Dario i izabrao, a priskrbio mu je 100 eura. 

Dario je dobar poznavatelj sporta, pa je odmah znao odgovor na pitanje o proslavljenom sportašu: “Koliko je srebrnih olimpijskih medalja, u svojoj bogatoj sportskoj karijeri, osvojio Ivica Kostelić?” A) 3 B) 4 C) 5 D) 6, glasili su odgovori. Točan je odgovor B. 

Na filmskom pitanju izgubio čak šest jokera

Čak je šest jokera izgubio do trećeg pitanja, kojem je tema bila film Barbie: “Kako se zove redateljica jednog od najvećih filmskih hitova prošle godine, filma Barbie?” Ponuđeni odgovori bili su: A) Jane Campion B) Kathryn Bigelow C) Sofia Coppola D) Greta Gerwig.

Dario se odlučio za odgovor A, a točan je odgovor bio D. 

Nije mu pomogao ni superjoker, njegov prijatelj Boris koji mu je bio u pratnji i kojeg je u pomoć zvao na pretposljednjem pitanju: “Koliko godina je u SAD-u trajala prohibicija kojom je bila zabranjena prodaja i konzumacija alkohola? Je li to bilo nešto više od: A) 7 godina B) 10 godina C) 13 godina D) 16 godina?” Nakon konzultacija s Borisom Dario se odlučio za odgovor B, a točan je bio C., piše Index.hr