Anita Dujić otkrila zašto je kćer nazvala Ella Skye: Lijepo je njegovati obje strane

Anita Dujić otkrila zašto je kćer nazvala Ella Skye: Lijepo je njegovati obje strane

BIVŠA manekenka Anita Dujić prije točno godinu dana rodila je kćer kojoj je dala ime Ella Skye. Sada je povodom rođendana djevojčice otkrila zašto se odlučila baš za to ime.

“Ime Ella je dobila po mojoj prabaki Mađarici koja se zvala Elizabeta Šimon. Moja mama je bila jako vezana za nju, a svi su je zvali Ella od milja. To je neki homage ženskoj strani moje obitelji”, napisala je Anita.

Djevojčica nosi ime po Anitinoj prabaki

Otkrila je i pokoji detalj o svojoj prabaki.

“Ella je bila jedinica iz fine i ugledne obitelji mađarsko-njemačkoh korijena. Govorila je teško tri jezika, a udala se za zgodnog i šarmantnog fetivog Šibenčanina Grgu Berovića. Kažu da se Grga udao jer u brak osim sebe ništa nije donio, a u tadašnje vrijeme vjenčati se iz ljubav i ne pripadati istom staležu bilo je baš rijetko. No oni jesu, a ljubav je trajala preko 60 godina”, kaže bivša manekenka.

Drugo ime djevojčice je Skye. 

“Skye je njena škotska strana. Kada sam bila trudna s Ellom, Dunc i ja smo proveli tri dana na otoku Skye koji me je potpuno očarao i zato Ella Skye. Lijepo je njegovati obje strane i uzeti od svake ponešto”, kaže Anita.

“Divno je biti tvoja mama”

Potom je zaželjela svojoj kćeri sretan rođendan. “Slavimo te i volimo te beskrajno svaki dan, jer si unijela nevojatnu radost u naše živote. Sretan prvi ljubavi mala”, napisala je. “Divno je biti tvoja mama i gledati te kako rasteš i cvjetaš”, dodaje.

Anita je u braku s Duncanom Broadfootom od prosinca 2020. godine. Ceremonija je održana u Škotskoj 29. prosinca. Par se upoznao prije više od četiri godine na snimanju mjuzikla Mamma Mia 2 na Visu. U 2019. godini dobili su kćerkicu Lily., piše Index.hr