Ornela Vištica podijelila lijepe vijesti: ‘Evo sad je i službeno’

Ornela Vištica podijelila lijepe vijesti: ‘Evo sad je i službeno’

Glumica je imala dodjelu diploma te je službeno postala i magistar međunarodnih odnosa i diplomacije. Jednu diplomu je već ranije stekla

Glumica Ornela Vištica (34) na svojim društvenim mrežama se pohvalila još jednim uspjehom. Imala je dodjelu diploma na jednom privatnom zagrebačkom fakultetu, a sada je i službeno postala sveučilišni magistar međunarodnih odnosa i diplomacije.

– Evo i službeno od danas sveučilišni magistar međunarodnih odnosa i diplomacije – napisala je glumica u svojoj objavi na Facebooku.

Dodala je da je za nju ovo jedan korak više u istraživanju diplomacije i međunarodnih odnosa, a posebno uloge kulturne diplomacije.

– Nije tajna kako sam oduvijek voljela učiti te kako je gluma moja strast i prvo zanimanje, a istraživanje, promišljanje, čitanje put otkrivanja znanosti. Težinski prosjek ocjena i nije tako loš (piše 4,81) – otkrila je Ornela te se zahvalila svima koji su bili uz nju tijekom studiranja.

Prisjetimo se, glumica se krajem prosinca prošle godina pohvalila da je postala magistrica nakon što je obranila diplomski rad.

– Uspješno obranjen diplomski rad. Sada uz glumu i magistar međunarodnih odnosa i diplomacije – napisala je glumica u opisu fotografija s obrane.

Jednu je diplomu već ranije stekla na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Proslavila se ulogom u jednoj od najpopularnijih domaćih serija ‘Larin izbor’., piše 24sata.