Dugo je nismo vidjeli: Tia Jurčić pokazala kako se u Americi druži s bivšom Todorićevom snahom

Dugo je nismo vidjeli: Tia Jurčić pokazala kako se u Americi druži s bivšom Todorićevom snahom

Kada se počelo raspadati poslovno carstvo obitelji Todorić paralelno negdje u isto vrijeme počelu su pucati i brakovi djece Ivice Todorića. Dok je afera Agrokor bila u samom jeku saznalo se kako se najstariji Todorićev sin Ante (45) i njegova supruga Martina razvode nakon 15 godina braka

Nakon razvoda od Ante Todorića njegovu bivšu suprugu Martinu rijetko viđamo u javnosti, a sada je Tia Jurčić objavom na Instagramu otkrila kako su se družile u Americi. Bivša Miss Hrvatske Martina i Tia, koja se prošle godine rastala od Marija Mamića, zajedno su uživale u izlasku, a u komentarima ispod objave mnogi su pohvalili styling Martine i Tije.

– Komadi, top ste. Prelijepe. Najljepše – napisali su pratitelji. Tia već neko vrijeme boravi u Americi gdje je pronašla i novu ljubav. Bivša snaha Zdravka Mamića službeno još nije potvrdila da je u vezi s bivšom NBA zvijezdom i sportskim komentatorom Kennyjem Smithom (59), ali zadnjih tjedana često objavljuje zajedničke fotografije i nedavno je na njegov 59. rođendan objavila čestitku u kojoj ga je oslovila s ljubavi, a u objavi na Instagramu je dodala i ovu čestitku: Sretan rođendan mom posebnom čovjeku. 

Kada se počelo raspadati poslovno carstvo obitelji Todorić paralelno negdje u isto vrijeme počelu su pucati i brakovi djece Ivice Todorića. Dok je afera Agrokor bila u samom jeku saznalo se kako se najstariji Todorićev sin Ante (45) i njegova supruga Martina razvode nakon 15 godina braka u kojem su dobili troje djece Emu (21), Luciju (18) te sina Ivicu (16). Bivša misica i najstariji Todorić u javnosti su slovili za skladan bračni par koji je i poslovno odlično surađivao i uspjeli su jedan dio svoje privatnosti zadržati dalje od očiju javnosti.

Photo: Instagram

Martina Todorić je za Miss Hrvatske odabrana je 1997. godine, a 2002. udala se za Antu Todorića, nakon čega se posvetila obitelji. 2004. rodila je kćer Emu, 2007. drugu kćer Luciju, a u 2008. stigao je i sin Ivica. Ante i Martina  vjenčali su se na zagrebačkom Gornjem gradu u crkvi svete Katarine, a o slavlju koje je uslijedilo nakon toga u tadašnjem hotelu Opera u Zagrebu pričalo se još danima. Na svadbenom slavlju bilo je oko 300-ak uzvanika koje su zabavljali Jasmin Stavros, Jole i Kužiš stari moj. Ante Todorić nakon razvoda sreću je pronašao sa Petrom Kaćunko, s kojom je nedavno dobio i kćer., piše Večernji.hr