‘Spavala sam s 500 muškaraca, svi rade istu grešku u krevetu’

‘Spavala sam s 500 muškaraca, svi rade istu grešku u krevetu’

Manekenka koja ima imidž ‘seksualno najaktivnije žene Australije’ otkrila je da postoji jedna stvar koju svaki muškarac pogriješi u krevetu. Dodaje da često mora podučavati dečke kako zadovoljiti ženu

Annie Knight (26) tvrdi da je spavala s oko 500 muškaraca i ističe da u jednoj stvari većina njih griješi kada se priča o seksu.

Manekenka prozvana ‘seksualno najaktivnijom ženom Australije’ tvrdi da muškarci uglavnom ne znaju što je to predigra. Annie, koja trenutno ima osam stalnih ljubavnika, rekla je da mnogi također ne znaju ženu zadovoljiti prstima.

– Nitko od njih ne nađe vremena da pronađe moje ‘mjesto užitka’, svi to rade brzo, unutra-van – izjavila je Annie iz Melbournea.

– Nakon što im predigra ne uspije, prijeđu na glavno jelo i mnogi se ponašaju kao ‘čekić’. Nisam sigurna tko ih je naučio seksu, ali to zasigurno nije napravila žena – veli.

Photo: Instargam

Annie, koja trenutačno žonglira s osam partnera, otkriva da ih mora nečemu ‘učiti’ svaki dan. Ponekad im veli da uspore te da pronađu njezine erogene zone.

– Ne mogu izbrojati koliko sam puta učila muškarca gdje je klitoris ili kako doći do G-točke. Također sam toliko puta krvarila od muškaraca koji su bili tako grubi sa svojim prstima, misleći što grublje to bolje, a to nije u redu! – izjavila je.

– Oni ne znaju ništa, ali ne možete ih zapravo kriviti jer nije da ih je netko podučavao. Odrasli su gledajući pornografiju i misle da se to tako radi – veli.

Photo: Instagram

Annie je također nedavno otkrila koliko zarađuje svojim modelingom – veli da je to čak 122.000 eura mjesečno.

– Ovo radim zato što sam rijetko išla na spojeve, nisu mi odgovarali. Željela sam si dati poticaj, sada objavljujem recenzije spojeva na mrežama – izjavila je.

Manekenka je priznala da je ključ pronalaska dobrog partnera pričati im o svojoj karijeri i vidjeti kako će reagirati.

– Oni dobro znaju prije nego što odemo na spoj što radim na poslu, jer to imam na svom profilu za upoznavanje, tako da nemam što skrivati i čega se sramiti. Očito će me prvo pratiti i na Instagramu, tako da mogu vidjeti tko sam i što radim – zaključila je, piše The Daily Star., prenosi 24sata.