Psić Marli je ukraden u Puli. Vlasnica ga je tražila 44 dana, a sad su ponovo skupa

Psić Marli je ukraden u Puli. Vlasnica ga je tražila 44 dana, a sad su ponovo skupa

PSIĆ Marli iz sela Manjadvorci u Istri vratio se kući nakon što je 44 dana bio – otet.

Naime, Marli je ukraden početkom siječnja, točnije 7. siječnja tijekom večernjeg uprizorenja Živih jaslica na Trgu svetog Tome, na kojima su sudjelovali i članovi Konjičkog kluba Istra. Marli je, kao što to i inače čini, bio u pratnji jahača, među kojima je bila i njegova vlasnica Barbara, pisao je tad portal Istra24.

Pokrenuta je potraga preko društvenih mreža koja je trajala skoro pa dva mjeseca. Marli je zatim, krajem veljače, pronađen u Slavonskom Brodu.

“Sve moram zahvaliti veterinarki iz Slavonskog Broda koja me nazvala i rekla da je Marli kod nje u ambulanti. Kako sam saznala, jedna muška osoba, za koju smo tek znali da vozi automobil pulskih tablica, došla je kod nje u ambulantu i htjela je psa prepisati na sebe. Međutim, kada mu je očitala čip rekla mu je da se to može učiniti samo uz suglasnost vlasnika navedenog na čipu i tako je zapravo cijela priča i završila. Sve ostalo odradila je policija. Našli su tog čovjeka i uzeli mu Marlija te ga privremeno smjestili u tamošnji azil. Mi smo odmah iz Pule krenuli u Slavonski Brod i danas smo ga preuzeli”, ispričala je tad vlasnica., piše Index.hr