Otkriveno koliko je Torcida divljanjem oštetila Hajduk ove sezone. Cifra je zaista nevjerojatna

Otkriveno koliko je Torcida divljanjem oštetila Hajduk ove sezone. Cifra je zaista nevjerojatna

Tu je i poprilična ‘čestitka’ Uefe koju je Hajduk zaradio nakon utakmice s PAOK-om, dobili su čak 42.000 eura kazne

Splitski Hajduk je kažnjen novčanim iznosom od 32.000 eura i igranjem dvije prvenstvene utakmice SuperSport Hrvatske nogometne lige ili SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa na Poljudu bez prisutnosti gledatelja nakon žestokih nereda protiv Dinama, a ta cifra je samo dio kazni koje su ove sezone platili zbog ispada Torcide. Tportal.hr je analizirao kako je cifra koje su na ime kazni Splićani platiti samo ove sezone – nevjerovatna.

Hajduk mora platiti 266.400 eura samo za kazne u SuperSport HNL-u zbog navijačkih nereda. Svemu tome treba dodati kaznu od 3000 eura za utakmicu Supersport Superkupa i današnju kaznu od 32.000 eura za polufinale SuperSport kupa.

Tu je i poprilična ‘čestitka’ Uefe koju je Hajduk zaradio nakon utakmice s PAOK-om, dobili su čak 42.000 eura kazne. Ukupno je tako Hajduk ove sezone samo zbog divljanja Torcide platio 343.400 eura kazni, a sezona još nije završila pa se mogu očekivati i eventualne nove kazne.

Uz sve to treba uračunati i dobit koju će bijeli izgubiti zbog igranja pred praznim tribinama Poljuda pa bi na kraju sezone cifra bez problema mogla dostići i 500.000 eura., piše večernji