Njezin nevjerojatno mladolik izgled u šestom desetljeću sve začuđuje, ali zna se čemu ga zapravo duguje!

Njezin nevjerojatno mladolik izgled u šestom desetljeću sve začuđuje, ali zna se čemu ga zapravo duguje!

Heather Graham objavila je na Instagramu fotografije u bikiniju dok uživa u Meksiku.

Američka glumica Heather Graham očarala je svoje obožavatelje pokazavši im tijelo u bikiniju, dok uživa u svom sunčanom odmoru u Meksiku, odakle im se javila putem društvenih mreža.

54-godišnja glumica nasmijana je pozirala u bikinijima i još jednom izazvala divljenje zahvaljujući svojoj mladolikosti.

“Slavim proljeće južno od granice”, napisala je uz objavu., piše showbuzz.hr

FOTO: INSTAGRAM

“Wow, zaljubio sam se”, “Moja božica”, “Izgledaš predivno”, “Heather, anđeo Hollywooda”, “Uvijek lijepa”, “Ovo oduzima dah”, “Meni najdraža glumica”, “Super su fotografije”, komentirali su njezini obožavatelji.

Heather se proslavila ulogom u filmu ”Kralj pornića”, kada je tumačila ulogu pornoglumice Brandi, poznatije pod nadimkom Rollergirl. Inače, kada se govori o Graham, ne može se ne spomenuti njezin nevjerojatno mladolik izgled u šestom desetljeću, koji sve začuđuje, a svojedobno je otkrila i što je njezina tajna.

FOTO: INSTAGRAM

“Volim spavati. Ponekad kad kažem ljudima koliko spavam, šokiram ih. Najčešće spavam između devet i 12 sati”, istaknula je glumica.

Iako je svoj privatni život uvijek vješto skrivala od javnosti, poznato je da je u vezi s 46-godišnjim Johnom de Neufvilleom.

FOTO: INSTAGRAM