Cuccurin: Žena me fizički napala u pekari. Ne mogu vjerovati da nitko nije reagirao

Cuccurin: Žena me fizički napala u pekari. Ne mogu vjerovati da nitko nije reagirao

POBJEDNIK Plesa sa zvijezdama Marco Cuccurin ispričao je na Instagramu da ga je žena napala u pekari.

“Pitao sam ženu čeka li red, a ona me samo hladno pogledala i maknula se od mene na skroz drugi kraj pekare. Pet sekundi nakon vraća se na to mjesto pokraj mene i cijelo vrijeme me čudno gleda. Imala je dvije putne torbe na sebi i odjednom se zaletjela na mene s tim torbama da me namjerno lupi i potom je otišla u drugom smjeru”, opisao je na storyju.

“Ne, žena me nije ozlijedila, ali me povrijedila. Emotivno me dugo ništa nije tako poljuljalo i znam da to zvuči smiješno zato što me svi znate kao pozitivnog lika i znate koliko me ništa ne može poljuljati”, dodao je.

“Nitko nije reagirao”

“No evo ne mogu vjerovati da nitko u pekari nije reagirao, ne mogu vjerovati da je ta žena imala hrabrost tako se ponijeti u javnosti i ne mogu vjerovati da smo sposobni vršiti nasilje nad ljudima koje NE poznajemo i NE ZNAMO njihovu priču. Zar smo došli do toga da se nasilje tolerira u društvu ili?” poručio je influencer i nastavio:

“Možda će netko reći ‘opet ovaj Marco dramatizira’, ali dobro razmisli želiš li da se ovako nešto dogodi tvom djetetu. Odgovori si na to pitanje i onda mi se ponovno javite. Dokle god imam moć govora i društvenih mreža, neću stati promovirati dobrotu, jednakost i razumijevanje. Dajte ljudi budite sretni, vodite svoj život, budite 100% SVOJI jer vjerujem da ste stvarno takvi, ne bi bili niti nesretni niti nezadovoljni.”, piše Index.hr