Kći Zdravka Čolića pozirala u izazovnom izdanju, on prokomentirao: ‘Ne volim to’

Kći Zdravka Čolića pozirala u izazovnom izdanju, on prokomentirao: ‘Ne volim to’

Una često pokazuje i gdje se nalazi, a tako je ovoga puta otkrila kako odmara na Zlatiboru. Podijelila je nekoliko fotografija na kojima pozira u kupaćem kostimu te otkriva ambijent u kojem uživa.

Regionalna glazbena zvijezda Zdravko Čolić (72) iz braka sa ženom Aleksandrom ima kćer Unu (22), koja u usporedbi sa svojim vršnjakinjama nešto rijeđe koristi društvene mreže, ali voli se s vremena na vrijeme pohvaliti novom fotografijom s odmora. U najnovijoj objavi na Instagramu pratitelje je obavijestila da početak proljeća provodi na Zlatiboru, poznatom lječilištu smještenom u planinama. 

Na naslovnoj slici Una nosi samo jednodijelni kupaći kostim i ogrtač dok pozira u lječilišnoj kupaonici. Ostatak fotogalerije posvetila je prizorima odmarališta, među kojima se mogu vidjeti bazen, ležaljke, sauna, luksuzna soba za noćenje, zabavni park smješten neposredno pored hotela, a kao šlag na tortu prikazan je hranom ispunjen stol. U opis fotografije stavila je ‘Nedjelja’. 

FOTO: INSTAGRAM

Kćer Zdravka Čolića na Instagramu prati više od 45 tisuća ljudi, od kojih često prima pozitivne komentare i komplimente na račun izgleda i raskošnog životnog stila: – “Una, ti si ikona, pošalji mi tu fotografiju”, “Ona odiše pozitivnim vibracijama”, “Ista tata, lijepa je” – pisali su pored fotografije oduševljeni obožavatelji. Objava je u kratkom vremenu skupila više od 1700 lajkova. , prenosi večernji list