FOTO Hrvatica za kojom lude Englezi podijelila prve fotografije sa zgodnim dečkom, komentari su urnebesni

FOTO Hrvatica za kojom lude Englezi podijelila prve fotografije sa zgodnim dečkom, komentari su urnebesni

Ana Maria Marković, koja je nekoliko puta proglašena najljepšom hrvatskom nogometašicom, odlučila je proslaviti jednu godinu veze novom objavom na Instagramu. Atraktivna Splićanka je tim povodom podijelila prve fotografije sa zgodnim Portugalcem.

Hrvatska nogometašica Ana Maria Marković (24) osim vještinama na terenu plijeni i svojom nesvakidašnjom ljepotom. Zanosna plavuša nedavno je slomila srca brojnih udvarača nakon što se saznalo da je njezino osvojio zgodni kolega, a sad je odlučila stati na kraj naklapanjima i prvom zajedničkom fotografijom proslaviti jednu godinu veze. 

Članica švicarskog Grasshoppera zaljubljena je u 24-godišnjeg Tomasa Ribeira, portugalskog nogometaša koji se također može pohvaliti besprijekornom genetikom. Na najnovijim fotografijama nogometni par uživa u zajedničkim trenutcima, a Splićanka ne skida osmijeh s lica. Na prvoj slici golupčići poziraju u romantičnoj atmosferi ispred mirne rijeke, dok kadar u pozadini krasi osvijetljeni most. Zajedno se pojavljuju i na svečanim domijencima, gdje redovito pozornost privlače usklađenim modnim kombinacijama. Ana Maria je u opisu objave napisala ” Jedna godina s tobom” i uz opis priložila srce. , piše večernji

FOTO: INSTAGRAM

Ljubavni prizori izazvali su poruke podrške, ali i mnoge komične komentare ljubitelja lika i djela Marković: – “Varaš me cijelu jednu godinu?!”, “Nema šanse da si me prevarila”, “Prestajem te pratiti”, “Dakle, ostavljaš nas slomljenog srca”, “Moj cijeli život sada je uništen”, “I tako, ovo je taj sretnik” – nastavljaju se nizati dosjetljivi komentari naoko razočaranih muškaraca, dok je službeni profil Transfermarkta Ana Mariji i Tomasu pružio podršku napisavši “Savršeni nogometni par”. Fotografije su u manje od 24 sata sakupile više od 100 tisuća lajkova, a Hrvaticu na Instagramu prati nevjerojatnih 3 milijuna obožavatelja. 

Sa zgodnim igračem portugalske Vitorie upoznala se tijekom oporavka od velike ozljede koljena. Tada je za njemački Bild izjavila: – Upoznali smo se tijekom njegova boravka u Zürichu. Kad sam se ozlijedila, shvatila sam da ga trebam uz sebe. Podrška mi je i najviše je bio uz mene – kazala je Ana Maria. Ovaj prestižni njemački časopis proglasio ih je i parom iz snova.

Hrvatska reprezentativka nerijetko izazove pažnju britanskih medija. Isto je bilo prošlog mjeseca, kada su utakmicu odigrali Grasshopers i Rapperswil, za kojeg igra njezina sestra, Kristina Marković. Ona je uostalom i zabila jedini gol za Rapperswil koji je kod kuće izgubio s 3:1. Tada je o sestrama Marković pisao engleski The Sun.

U očima svjetske javnosti Splićanka se po prvi put pojavila prošle godine kad joj je na jednu fotografiju na Instagramu reagirao i planetarno popularni nogometaš Neymar Jr. – Neymar je izvanredan nogometaš. Nadam se da ću ga uspjeti nagovoriti da podrži ženski nogomet i da će moći odraditi svoj dio posla i izvan terena u cilju popularizacije ženskog nogometa – izjavila je Marković tada iskoristivši njegov lajk u korist promicanja nogometa i kod žena. U međuvremenu je surađivala i s Cristianom Ronaldom na promociji tvrtke Binance, koja se bavi trgovinom kripto valuta.