Špika oštro opleo po Mariji Selak Raspudić: Moramo reagirati na krađu intelektualnog vlasništva…

Špika oštro opleo po Mariji Selak Raspudić: Moramo reagirati na krađu intelektualnog vlasništva…

Milivoj Špika nositelj liste Uirovljenici zajedno u I. izbornoj jedinici oštro je reagirao na MOST-ov prijedlog programa da sesvaki oblk rada tijekom studiranja prizna u radni staž.

– Intelektualna „elita“ MOSTA plagirala dio programa UMIROVLJENICI ZAJEDNO

Da je ovo što je uradila zastupnica MOST-a Marija Selak Raspudić uradio netko drugi ne bi reagirali ali kada netko tako uporno ističe svoje znanstvene i intelektualne potencijale onda moramo reagirati na „krađu“ intelektualnog vlasništva.

Prijedlog da se svaki oblik rada tijekom studiranja prizna u radni staža kao i da se omogući dokup staža svima najviše u duljini redovnog trajanja studiranja je prijedlog koji smo predstavili još prošlog ljeta i kroz proteklo vrijeme više puta istakli u svojim javnim istupima uz navođenje niza rješenja koja se provode u drugim članicama EU.

Gospoda iz MOST-a uključujući i gospođu Selak Raspudić tijekom svih proteklih godina svog djelovanja u Hrvatskom saboru nisu doslovno ni jednom spomenuli studente u navedenom kontekstu pa je ovo što su uradili jedna drska intelektualna „krađa“ ideja i prijedloga, ali i dokaz da svojih ideja i rješenja zapravo i nemaju, objavio je Špika na društvenim mrežama