Otac osumnjičenog za ubojstvo djevojčice Danke: “I drugog su mi sina odveli na policiju”

Otac osumnjičenog za ubojstvo djevojčice Danke: “I drugog su mi sina odveli na policiju”

Rade Dragijević Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Otac Dejana Dragijevića potvrdio je kako mu je policija na ispitivanje odvela i drugog sina zbog slučaja ubojstva Danke Ilić.

Potraga za ubijenom Dankom Ilić nakon Banjskog Polja proširila se i na mjesto Zlot, iz kojega je jedan od osumnjičenih za ubojstvo djevojčice. Riječ je o Dejanu Dragijeviću, zaposleniku JPK Vodovoda za kojega se sumnja da je tijelo djevojčice s deponija premjestio na nepoznatu lokaciju.

“Ako je kriv, neka odgovara, a sud će to utvrditi. Ovdje su i mog mlađeg sina Dalibora odveli u policiju na ispitivanje. Ja sam srčani bolesnik, jučer mi je došla hitna pomoć, da nisam popio bromazepam, ne bih mogao izići na vrata”, rekao je Rade Dragijević, otac osumnjičenog za Nova.rs.

Dejanov otac čak se nije mogao sjetiti točnog dana kada mu je sin uhićen. Kaže da mu je policija bila na imanju, ali da ništa nisu našli.

Mještani Zlota šokirani su informacijama da je njihov susjed osumnjičen za ubojstvo dvogodišnje djevojčice.

“Ne znamo da je ikad prije radio probleme, pa nas je ovo iznenadilo. Svatko nosi svoj križ, pa tako i on, i neka odgovara za ono što je napravio, ako je napravio. Cijela je priča jako čudna, da drugi čovjek (Srđan Janković) nedavno je počeo raditi u JKP Vodovodu, valjda je i on vozio tamo da mijenjaju vodomjere”, rekla je za portal jedna mještanka Zlota., prenosi dnevnik.hr