Volim obilaziti kafiće i tražiti muškarce za usputni seks’

Volim obilaziti kafiće i tražiti muškarce za usputni seks’

Navikla sam se na ovakav život i odlučila sam redovito izlaziti sama van i tražiti muškarce koji bi mi bili dobri seksualni partneri. Da to ne radim, bila bih usamljena, rekla je

Nikako da se prestanem seksati s muškarcima koje sam tek upoznala. Šokirana sam sama sobom i svojim ponašanjem. Moja obitelj bi bila zgrožena kad bi saznala što radim, a vjerojatno bih im se i zgadila. Problem je što imam naviku opijati se u barovima kako bih lakše upoznala muškarce s kojima bih kasnije imala usputni seks. Ali, bez obzira na sve, i dalje nastavljam to raditi, ispričala je za The Sun neimenovana Britanka koja je nakon nesretnog braka mislila je da će svoju sreću pronaći u seksualnim avanturama.

Imam 43 godine, a 19 godina sam bila sam u braku s čovjekom koji me cijelo vrijeme varao, prvi put nedugo nakon što smo se vratili s medenog mjeseca. Nakon svih tih godina mi je sve dozlogrdilo i razvela sam se. To njemu ije bilo nikakvo iznenađenje. Vjerojatno se i pitao zašto ga nisam ostavila i prije – dodala je.

Dvije godine nakon razvoda je uglavnom sjedila doma pred televizorom, sve dok ju nije nazvala prijateljica i pozvala da se nađu.

–  Jedne večeri javila mi se jedna stara prijateljica i predložila da se nađemo na piću. Sva sretna što ću nakon dugo vremena izaći van, pristala sam. Nakon sat vremena čekanja u kafiću da se pojavi, poslala mi je poruku da ipak neće doći. Bila mi je muka od pomisli da se vratim doma u prazan stan. Ostala sam, a nakon nekog vremena muškarac mojih godina mi je prišao i pitao me imam li što protiv da se sjedne sa mnom. Pristala sam i uskoro smo se zapričali o svemu i svačemu – prisjetila se.

Kaže da se u tom trenutku nije sjećala kad je zadnji put s nekim razgovarala, a da ju je stvarno slušao.

– Predložio mi je da odemo kod njega na još jedno piće nakon čega bi me otpratio doma. Bilo nam je zabavno i ostala sam prespavati. To je bio fantastičan osjećaj da te netko želi. Nastavili smo se još neko vrijeme viđati, sve dok nije dobio posao van zemlje – nastavila je.

– Umjesto da sam bila žalosna zbog njegovog odlaska, odlučila sam nastaviti izlaziti u barove. Istražila sam klubove i barove u tom dijelu grada i upoznala sam mnogo interesantnih muškaraca. Većina tih upoznavanja je završila seksom. Navikla sam se na ovakav život i odlučila sam redovito izlaziti sama van i tražiti muškarce koji bi mi bili dobri seksualni partneri. Da to ne radim, bila bih usamljena – zaključila je. , prenosi 24sata