Josip iz ‘Braka’ otkrio zašto je otišao u hotel i zbog čega su se on i Karmen posvađali: ‘Laže!’

Josip iz ‘Braka’ otkrio zašto je otišao u hotel i zbog čega su se on i Karmen posvađali: ‘Laže!’

Josip iz showa ‘Braka na prvu’ kaže da je svojevoljno napustio apartman u kojemu se nalazio s Karmen

Karmen i Josip posvađali su se nakon zajedničke večere u showu ‘Brak na prvu‘. Ona je ispričala da je svađa eskalirala te da je Josip otišao u hotel. Rekla je i da se bojala za svoju sigurnost jer je on bio agresivan. Josip je sada ispričao svoju stranu priče te naveo razloge odlaska. 

– Nisam došao u show da se svađam s nekim, no Karmen ima toliko negativnu energiju u sebi da je to krenula prenositi na mene – rekao je za RTL.

– Nemam ništa protiv pušenja, no ona svakih deset minuta pali cigarete. Radila je online i dva metra od mene je pušila. Cijeli je prostor bio u dimu, to nije za mene – to sam rekao. Također, konstantno je prolazila na terasu pušiti dok sam ja htio spavati i uvijek ostavila pritvorena vrata da mi je ulazio dim… Ustao sam i zatvorio ih, a ona se razljutila i počela pričati o nekoj agresiji – dodao je.

Za sada se ne planira vratiti.

– Toliko je bila odbojna prema meni od početka, podbadala me i dobacivala mi, a ja sam došao tako veseo u taj eksperiment – priznao je.

– To je laž! Svojevoljno sam izašao van i otišao u hotel. Nisam primitivac da se svađam. Od prvog dana sam bio džentlmen prema njoj – rekao je za kraj., prenosi 24sata.