UPRAVO ! Austrijska policija: Tražimo ove dvije žene. Rođaci su rekli da je na snimci Danka

UPRAVO ! Austrijska policija: Tražimo ove dvije žene. Rođaci su rekli da je na snimci Danka

BEČKA policija oglasila se priopćenjem za medije u kojem je dostavila i dvije nove fotografije djevojčice iz Beča koja podsjeća na nestalu Danku Ilić (2).

U priopćenju policija navodi i da su rođaci nestale djevojčice odgledali video nastao na stanici u Beču i da pretpostavljaju da bi to mogla biti Danka. Kako se navodi u priopćenju, oni trenutno traže žene koje su bile u društvu djevojčice koja liči na Danku i pozivaju ljude da se obrate policiji ako znaju njihovo mjesto boravka.

“Nakon što su rođaci nestale djevojčice pogledali slike, pretpostavlja se da je vrlo vjerojatno riječ o nestaloj djevojčici iz Srbije. Bečka policija traži objavljivanje snimaka po nalogu javnog tužitelja”, priopćeno je.

Iz austrijske policije apeliraju na sve građane koji su vidjeli dvije žene koje su snimljene s djevojčicom da odmah kontaktiraju policiju.

Podsjetimo, mala Danka nestala je 26. ožujka kod Banjskog Polja u Boru i od tada se za njom intenzivno traga. 30. ožujka jedan stanovnik Beča, rodom iz Srbije, na jednoj tramvajskoj stanici snimio je djevojčicu koja podsjeća na malu Danku u pratnji dvije nepoznate žene. Nakon toga je izdana žuta Interpolova potraga, a i kriminalistička policija Austrije se odmah uključila u potragu., javlja index.hr