Ivan sprema večeru, a gosti su šokirani sastojcima: ‘Što će od ovog napraviti? Gdje je meso?’

Ivan sprema večeru, a gosti su šokirani sastojcima: ‘Što će od ovog napraviti? Gdje je meso?’

Kreativni i veseli domaćin večeru u emisiji ‘Večera za 5’ je odlučio spraviti od sastojaka kao što su kulen, sir, riža, grašak, luk, orasi i lješnjaci

Umirovljeni dočasnik HV-a kuha za ekipu trećeg dana vinkovačkog tjedna ‘Večere za 5‘. Ivan Peičić (57) se u ‘Večeru za 5’ prijavio kako bi promovirao Slavoniju i družio se te stekao nova prijateljstva. Komunikativan je, društven i voli dobru šalu. Ljubitelj je domaće kuhinje – voli i zagorske i dalmatinske specijalitete.

– U mirovini sam, bio sam pripadnik 5. gardijske brigade i ponosan sam na svoj doprinos obrani Republike Hrvatske. Kažu kad odeš u mirovinu nećeš se imati čime zabaviti, no uvijek ima netko. Prijatelji, ribičija, bavim se numizmatikom, volim druženja – ispričao je Ivan o sebi.

– Pecam na jezerima, bilo je lijepe ribe, šarana od sedam, osam kilograma. Oni se slikaju i puste nazad – dodao je.

– Ako ćemo iskreno, moj brat mi kaže da sam neozbiljan za svoje godine, no neka, ja se volim družiti, šaliti, komunikativan sam, oduvijek sam takav bio i takav ću biti – zaključio je.

Kreativni i veseli domaćin večeru je odlučio spraviti od sastojaka kao što su kulen, sir, riža, grašak, luk, orasi i lješnjaci.

– Što će od ovog napraviti? Nema veze – prokomentirala je Ana.

– Meni ovdje fali mesa – konkretniji je bio Antonio.

– Meni čokolade – zaključila je Carla.

Hoće li Ivan ipak svojim jelima osvojiti ekipu ili će ga meso koštati, doznat ćemo od danas, piše 24sata.