Evo gdje možete besplatno pogledati najveći derbi hrvatskog nogometa, prijenos je dostupan svima….

Evo gdje možete besplatno pogledati najveći derbi hrvatskog nogometa, prijenos je dostupan svima….

MAXSport će na YouTube-kanalu, kako je najavljeno, besplatno prenositi i obje finalne utakmice Kupa. One su, kako smo već naveli, na rasporedu 15., odnosno 30. svibnja.

Nakon velikog derbija u 28. kolu HNL-a, slijedi nam nova porcija uzbuđenja na Poljudu. Svega pet dana poslije prvenstvene utakmice, Splićani i Zagrepčani u srijedu će odmjeriti snage u polufinalu Kupa. Ždrijeb je htio da se i taj dvoboj igra u Splitu, a pobjednika čeka mjesto u finalu koje će se na dvije utakmice igrati 15., odnosno 30. svibnja. Pobjednik para Hajduk – Dinamo u finalu će snage odmjeriti s boljim iz meča Lokomotive Rijeke.

Srijeda je, dakle, dan za Kup. A srijeda će biti i dan u kojem će svi poklonici nogometa u Hrvatskoj moći besplatno pogledati obje utakmice polufinala. Iako one neće biti na svima dostupnom HTV-u. Već smo pisali o tome da se vlasnik TV-prava za prijenose utakmica SuperSport HNL-a i Hrvatskog nogometnog Kupa odlučio na pomalo neobičan potez kojeg će nogometni fanovi s oduševljenjem pozdraviti.

Naime, oba polufinala Kupa, kako ono između Lokomotive i Rijeke (16 sati), tako i ono Hajduka i Dinama (19 sati) bit će dostupno u prijenosu na YouTube kanalu MAXSporta. Naravno, obje će utakmice biti u televizijskom prijenosu na kanalu MAXSport 1, ali ako niste u mogućnosti pogledati ih na velikom ekranu, nema veze. U svega par klikova ili “tapova”, utakmice ćete moći pogledati i na zaslonima pametnih telefona, tableta ili osobnih računala. Dok je derbi “premium delikatesa” koja će na YouTube privući mase, utakmica Lokomotive i Rijeke iz Kranjčevićeve dođe kao dodatan poklon u ovaj sjajan paket.

Ali, kako se ono veli u poznatoj reklami, ni to nije sve. Jer, MAXSport će na YouTube-kanalu, kako je najavljeno, besplatno prenositi i obje finalne utakmice Kupa. One su, kako smo već naveli, na rasporedu 15., odnosno 30. svibnja.