Benedict Cumberbatch i Olivia Colman imaju glavne uloge u remakeu komedije iz 1989.

Benedict Cumberbatch i Olivia Colman imaju glavne uloge u remakeu komedije iz 1989.

STUDIO Searchlight snimat će remake crne komedije Rat ruža (eng. The War of Roses) iz 1989. godine. U originalu su glavne uloge utjelovili Michael Douglas i Kathleen Turner, dok će u novom filmu likove glumiti Benedict Cumberbatch i Olivia Colman.

Jay Roach režirat će novi film, dok je Danny DeVito potpisao original. Radnja filma prikazuje priču o Oliveru i Barbari Rose, bračnom paru koji živi naizgled savršen život u staroj vili. Kada Barbara shvati da više ne voli Olivera i on ju počne sve više živcirati, dolazi do ubrzanog i teškog brakorazvodnog postupka koji je sve gori i gori. Poniženja, sabotaža i nasilje zahvaćaju obje strane, prenosi The Hollywood Reporter.

Za scenarij je zaslužan Tony McNamara, koji je napisao scenarij za Oscarom nagrađivani film Uboga stvorenja (eng. Poor Things). Izvršni producenti na filmu su Jonathan R. Adler i Michael Adler.

Trenutno nisu poznati detalji o filmu, kao ni hoće li se moći gledati na nekom streaming-servisu, niti hoće li doći na velika platna., piše Index.hr