Otac napadnutog HGSS-ovca otkrio zašto je došlo do sukoba: ‘Sin mi je na aparatima zbog nasilnika’

Otac napadnutog HGSS-ovca otkrio zašto je došlo do sukoba: ‘Sin mi je na aparatima zbog nasilnika’

FOTO:Ilustracija/Fotografija nema veze s događajem opisanim u tekstu.

U Kaštelima nešto prije 20 sati na Uskrsni ponedjeljak dogodio se krvavi sukob, a ishod su ozljede zbog kojih su dvije osobe prevezene u splitsku bolnicu.

Sinoć je u Kaštel Štafiliću došlo do stravičnog napada na dva HGSS-ovca, od kojih je jedan višestruko propucan, a drugi je zadobio dva udarca sjekirom. Naime, J. K. (58) navodno je podivljao nakon što su dva mladića po povratku s posla parkirala automobil ispred njegove kuće, a odmah je zatim došlo do brutalnog napada.

Detalje o teškom incidentu ispričao je za Dnevno.hr potpuno šokirani otac Ivica Bolibruh, koji još uvijek čeka da mu se propucani sin Kruno probudi nakon operacije. “Moj sin je HGSS-ovac i nakon što je odradio smjenu, došao je kući, ali zbog jakog juga nije smio parkirati na rivi da mu se auto ne potopi, nego je parkirao pred kućom J. K. Ovaj je izletio istoga trenutka i počeo pucati…”, govori otac u dahu.

“Moj sin se sav izrešetan nekako uspio dovući preko ulice, a onda mu je u pomoć priskočio njegov kolega iz HGSS-a. J. K. je tada otišao u kuću i izletio sa dvije sjekire, pa Kruninog kolegu dva puta snažno udario, jednom u glavu, drugi put u ruku”, ispričao je otac Ivica koji je, inače, hrvatski branitelj.