Mlinarić: Nema razlike između HDZ-a i SDP-a

Mlinarić: Nema razlike između HDZ-a i SDP-a


Stipo Mlinarić Ćipe dao je izjavu u Dubrovniku, o čemu je na fb-u izvijestio Domovinski pokret:

ĆIPE IZ DUBROVNIKA – POSTOJI MOGUĆNOST DA SU SE HDZ-OVI KANDIDATI PROGLASILI ŽENAMA PRILIKOM PREDAJE LISTI ZA X. IZBORNU JEDINICU

Saborski zastupnik i nositelj liste Domovinskog pokreta u X. izbornoj jedinici Stipo Mlinarić održao je konferenciju za medije u Dubrovniku. U njegovu društvu bio je maloljetni dubrovački branitelj Riki Milun koji je zauzeo treće mjesto na DP-ovoj listi u ovoj izbornoj jedinici.

-Ovo je prvi put da naš narod ima priliku glasati za nekoga, a ne protiv nekoga. Čast mi je što sam na listi koju predvodi Stipo Mlinarić, ali i što su na njoj brojni ljudi koji zaslužuju respekt.

Kada Domovinski pokret 17. Travnja dobije vlast Hrvatska će biti onakva država za koju smo se borili. Nadam se da je moje ime i moj dosadašnji život zalog povjerenja građana u DP na ovom području – kazao je Milun.

-Nema razlike između HDZ-a i SDP-a. Ove dvije stranke su nastale iz komunističke parije i ne mogu ovoj državi donijeti ništa dobra. Milanović i Plenković fingiraju sukob. Njih dvojica su jeli kroasane i pili čaj na Zrinjevcu dok smo ja, Riki, Ivica Kukavica i Zlatan Bašić krvarili u rovovima za ovu državu. Milanović, Plenković i Jandroković ništa nisu dali za ovu državu, ali su zato od nje uzeli sve.

Mene samo zanima hrvatski narod. Neka me zovu hrvatskim nacionalistom, ja volim svoj narod. Želim da moj narod, naša mladost, živi i radi u našoj domovini, a ne da rade po staračkim domovima u Njemačkoj i Irskoj. S druge stran u Hrvatskoj, u Zagrebu, više nije moguće naručiti dostavu ako ne znate engleski jezik.

Eto što nam je donijelo vladanje HDZ-a i SDP-a ovom državom. Ja ću pričati hrvatskim jezikom i u Bruxellesu i svugdje u Europi.

Nikada neću spustiti glavu za razliku od Dubravke Šujice koja ne zna što će odgovorit kada ju pitaju o rodnoj ideologiji. Za nas u Domovinskom pokretu postoji muško i žensko. Vidim da HDZ na svojoj listi u X. izbornoj jedinici ima samo tri žene.

Toliko o njihovom poštivanju žena, a možda su se njihovi muškarci proglasili ženama prilikom predaje lista – zaključio je Mlinarić.