Jedan od najzapamćenijih TV trenutaka: Sve je oborila s nogu prije 15 godina, a evo kako danas izgleda

Jedan od najzapamćenijih TV trenutaka: Sve je oborila s nogu prije 15 godina, a evo kako danas izgleda

Imala je 47 godina i mnogi su mislili da je ona samo još jedna osoba koja si je umislila da zna pjevati, te da će audicija biti smiješna, a ne da će ih sve oboriti s nogu.

Jedan od najzapamćenijih TV trenutaka bio je kada je Susan Boyle zapjevala u showu Britain’s Got Talent. Susan koja je 1. travnja proslavila 63. rođendan tada je postala prava senzacija. Imala je 47 godina i mnogi su mislili da je ona samo još jedna osoba koja si je umislila da zna pjevati, te da će audicija biti smiješna, a ne da će ih sve oboriti s nogu. Prošle godine se nakon dugo vremena pojavila na televiziji. Naime, Boyle je iznenadila gledatelje pojavivši se u finalu showa Britain’s Got Talent zahvaljujući kojem se i proslavila. Susan je stala na pozornicu i otpjevala pjesmu ‘I Dreamed a Dream’ koju je pjevala na audiciji prije 14 godina, 2009. godine. Posljednjih godina malo toga se zna o njezinom životu pa je mnoge iznenadila priznanjem da je u travnju pretrpjela moždani udar. Istaknula je i da nije bila sigurna hoće li moći nastupiti nakon što joj se zdravstveno stanje pogoršalo. 

– Sjajan je osjećaj biti ovdje. Za mene je stvarno posebno jer sam u travnju doživjela manji moždani udar. Borila sam se da se vratim na pozornicu i uspjela sam – izjavila je Susan nakon nastupa koji je oduševio publiku, ali i člana žirija Simona Cowella.
– Susan, mi ti toliko dugujemo. Znao sam da nisi dobro, ali ako bi se itko vratio na ovu pozornicu, to bi bila ti. Bez tebe ne bi bilo isto – rekao je Cowell. 

Susan je veliku slavu stekla nakon što je pred milijunima gledatelja showa “Britain’s Got Talent” 2009. godine otpjevala pjesmu “I Dreamed a Dream” iz mjuzikla Les Misérables i u samo 72 sata prikupila više od 2,5 milijuna pregleda na YouTubeu. Član žirija Piers Morgan ostao je u šoku nakon njezine izvedbe.

– Bez sumnje, to je bilo najveće iznenađenje u tri godine ovog natjecanja. To je bilo zapanjujuće, nevjerojatna predstava. U šoku sam – kazao je Morgan tada. – Mislim da je to bilo najveće razbuđivanje ikada. Bio je privilegij slušati to – dodala je Amanda Holden iz žirija. Njena audicija brzo je postala viralna širom svijeta i stigla je do finala emisije, zauzevši drugo mjesto nakon plesne skupine “Diversity”.
Posljednjih godina Susan se doista rijetko pojavljuje u javnosti, prenosi Večernji List.

Kako danas izgleda Susan pogledajte OVDJE.