Baby Lasagna nakon 32 dana više nije favorit za pobjedu: Evo što radi otkako nije na vrhu eurovizijskih kladionica

Baby Lasagna nakon 32 dana više nije favorit za pobjedu: Evo što radi otkako nije na vrhu eurovizijskih kladionica

I dok mnogi tuguju zbog nove Lasagnine pozicije na kladionicama, on se ne zamara time. Na društvenim mrežama otkrio je da dan provodi kod kuće u najdražem društvu.

Baby Lasagna, hrvatski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu, dugo je držao prvo mjesto na kladionicama, no sad ga je s vrha skinuo švicarski predstavnik. Mladom Švicarcu Nemi i njegovoj pjesmi ‘The Code’ kladionice trenutno daju 19 posto šanse za pobjedu, dok Baby Lasagna ima 16 posto.

Talijanska predstavnica Angelina Mango, koja je na Sanremu pobijedila s pjesmom ‘La Noia‘, nalazi se na trećem mjestu s 13 posto šansi za pobjedu.

I dok mnogi tuguju zbog nove Lasagnine pozicije na kladionicama, on se ne zamara time. Na društvenim mrežama otkrio je da dan provodi kod kuće u najdražem društvu.

Tijekom večere pridružila mu se njegova mačka, koja je jako bila zainteresirana za njegovu večeru.

Inače, Lasagna je na Uskrs putem društvenih mreža objavio video svoje blagdanske večere i umjesto ‘mladi luk’, rekao ‘poriluk’, što su mu ukazali brojni pratitelji. Danas je snimio šaljivi video isprike.

‘Pozdrav svima, ovaj video je dugoočekivan. Mislim da je došlo vrijeme da se oglasim o problemu… Mislio sam da će to nestati samo od sebe, ali čini se da se samo pojačava… Dakle, jučer, zbog neobazrivosti i impulzivnosti, uvrijedio sam mnogo Balkanaca’, započeo je Lasagna i nastavio:

‘Dok sam snimao video za TikTok, od mladog luka sam pomislio da je poriluk. Želim iskoristiti ovu priliku da se ispričam svima koje sam uvrijedio svojim manjkom znanja o povrću. Pokušat ću, trudit ću se, da budem bolji’, dovršio je Lasagna svoj šaljivi video, prenosi Story.hr