Sjećate li se kako je Seve izgledala s 18 godina? Tada je pozirala za svoju prvu naslovnicu časopisa, evo koliko se promijenila

Sjećate li se kako je Seve izgledala s 18 godina? Tada je pozirala za svoju prvu naslovnicu časopisa, evo koliko se promijenila

Pjevačica Severina već desetljećima svojom ljepotom osvaja regiju, a evo kako je izgledala 1990. godine kad je osvanula i na naslovnici domaćeg magazina.

Naša pjevačica Severina poznata je kao jedna od najljepših žena u regiji, a svi ju oduvijek znamo kao zgodnu brinetu punih usana i istaknutih jagodica na obrazima.

No, malo tko se sjeća kako je Seve izgledala na samim počecima svoje bogate karijere.

Daleke 1990. godine Severina Vučković nastupila je na Zagrebačkom festivalu na kojem je s pjesmom ”Sklopi oči dok muzika svira” osvojila prvo mjesto. Iste godine Splićanka je postala i voditeljica emisije ”Top cut” koju je vodila godinu dana nakon čega je otišla na prvu turneju po Australiji.

U to vrijeme, osvanula je i na svojoj prvoj naslovnici tadašnjeg magazina ”Vikend”, u izdanju od 7. prosinca 1990. godine.

Tad 18-godišnja Severina pozirala je u trapericama, zelenoj majici i smeđoj jakni, a fotografiju je zabilježio Vojko Bašić.

Kako je tada izgledala, pogledajte u nastavku., piše showbuzz.hr

FOTO: INSTAGRAM