DP predstavio listu za 10. izbornu jedinicu: Narodni tribun koji govori ono što drugi ne smiju. Čovjek koji ima snage napraviti promjene u ovoj zemlji

DP predstavio listu za 10. izbornu jedinicu: Narodni tribun koji govori ono što drugi ne smiju. Čovjek koji ima snage napraviti promjene u ovoj zemlji


DP se oglasio na fb-u:

HRVATICE I HRVATI, PREDSTAVLJAMO VAM POBJEDNIČKU LISTU DOMOVINSKOG POKRETA ZA X. IZBORNU JEDINICU!

Domovinski pokret predstavio je danas na Sustipanu svoju listu za X. izbornu jedinicu. Lista DP-a presjek je hrvatskog društva i u njoj svatko može prepoznati sebe. Na njoj su branitelji, umirovljenici studenti, radnici i doktori znanosti. Lista koju predvodi legendarni vukovarski branitelj Stipo Mlinarić zalog je promjena koje će nastupiti nakon 17. travnja.

Predstavljamo nositelje DP-ove pobjedničke liste za X. izbornu jedinicu:

1. Stipo Mlinarić: logoraš, branitelj i beskompromisni borac za istinu o Domovinskom ratu. Narodni tribun koji govori ono što drugi ne smiju. Čovjek koji ima snage napraviti promjene u ovoj zemlji.

2. Ivica Kukavica, Imotski: tri puta ranjavan, višestruko odlikovan, umirovljen visoki časnik elitne 4. gardijske brigade, danas sportski djelatnik koji umirovljeničke dane provodi u borbi za boljitak Imotske krajine.

3. Ričard Milun, Dubrovnik: maloljetni dragovoljac Domovinskog rata. Čovjek kojega srce danas vodi jednako kao i 1991. godine.

4. Josipa Barić, Split: referentica, potpredsjednica u Gradskom kotaru Ravne njive, aktivna pripadnica zajednice na svim nivoima.

5. Anita Pervan, Makarska: umirovljenica, aktivna u više udruga i organizacija. Uvijek spremna za beskompromisnu borbu za bolju budućnost naše Domovine.

6. Ivana Čagalj, Zagvozd: predsjednica Općinskog vijeća Općine Zagvozd. Aktivna u svim društvenim događajima na području svoje općine.

7. Zlatan Bašić, Omiš: više puta ranjavan vukovarski branitelj, zatočenik srpskih koncentracijskih logora, promotor istine o Domovinskom ratu, trenutno aktivan u više braniteljskih udruga.

8. Ana Zrinka Kurobasa, Podstrana: magistra pedagogije i edukantica logoterapije i egzistencijalne analize.

9. Ante Jelavić, Vrgorac; najmlađi član na listi, student računarstva. Mladić koji je odrastao u vrgorskim poljima i poznaje poljoprivrednu problematiku bolje od mnogih agronoma.

10. Ivona Topić Ćerlek, Opuzen: diplomirana ekonomistica, pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Grada Opuzena.

11. Marin Mataga – Slivno: magistar arheologije

12. Mila Jakovljević, Korčula: internistica kardiologinja, nositeljica spomenice Domovinske zahvalnosti.

13. Srećko Sladoljev: imunolog, predstavnik stranke ‘Pravo i pravda’ u X. izbornoj jedinici.

14. Marko Žaja, Split: doktor znanosti, uspješni poduzetnik te proslavljeni sportaš i trener.