VIDEO / Plenković postao TikToker, tvrdi da su ga nagovorili, a pokazao je i trikove s loptom…

VIDEO / Plenković postao TikToker, tvrdi da su ga nagovorili, a pokazao je i trikove s loptom…

Andrej Plenković je u jeku kampanje otvorio profil na još jednoj društvenoj mreži, a riječ je o TikToku.

“Dragi Tiktokeri, lijepi pozdrav. Evo konačno sam poslušao savjet mojih mladih suradnika koji su mi rekli da je krajnje vrijeme da se i ja uključim na TikTok. Da imamo još jedan komunikacijski kanal na kojem bi mogli razmjenjivati mišljenja i stajališta i gdje bih mogao čuti vaše sugestije i savjete o svemu onome što trebamo učiniti na dobro naše Hrvatske”, poručio je Plenković u videu.

@plenkovic_andrej

Dobrodošli na moj službeni TikTok profil! Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama kako bismo naše djelovanje približili sugrađanima, osobito mladima. Izazov prihvaćen! Radujem se našim raspravama i dijalogu! 💬 #ZaSveIzazove #politika #mladi #andrejplenkovic #izbori2024 #hrvatska

♬ A short sound effect – KKLab

“Dobrodošli na moj službeni TikTok profil! Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama kako bismo naše djelovanje približili sugrađanima, osobito mladima. Izazov prihvaćen! Radujem se našim raspravama i dijalogu”, stoji u opisu videa.

Na Plenkovićevom profilu zasad je samo jedan video, a bit će zanimljivo pratiti što će objavljivati sada u vrijeme izborne kampanje.