‘Jedan poštar radio je samo za njega’: Osvojila ga je 30 godina mlađa, a sutkinju su šokirali ovim činom tijekom rastave

‘Jedan poštar radio je samo za njega’: Osvojila ga je 30 godina mlađa, a sutkinju su šokirali ovim činom tijekom rastave

Nitko ne bi rekao da će pjevač ubrzo proslaviti 71. rođendan.

Kad je 1978. osnovana grupa Srebrna krila, svi su poludjeli za novim bendom, ali i za njezinim članovima, posebice Vladom KalemberomZa njime su uzdisale žene diljem Jugoslavije, ali i inozemstva. Imao je upečatljiv vokal i atraktivan izgled, a za njega su uvijek govorili da je vrlo šarmantan i veliki zavodnik. 

Dvije godine kasnije je napustio grupu i započeo samostalnu karijeru. Hitova nije nedostajalo, a slušaju se i danas. Uživao je veliku popularnost, a priča se i kako je jedan poštar bio zadužen samo za Kalemberovu poštu, a drugi je raznosio ostalima.

Godinama je bio najpoželjniji neženja, a 2006. je njegovo srce osvojila 30 godina mlađa violončelistica Ana Rucner (41). Dobili su sina Dariana. Zbog toga što je Vlado tada imao 53, a Ana 23, nitko im nije predviđao zajedničku budućnost. Ipak, pobijedili su predrasude i godinama nastupali zajedno, ludo se voljeli, a onda su se nakon 8 godina braka odlučili razvesti.

Rucner je svojedobno istaknula da je razlika u godinama s vremenom postala problem, ali i to što je u brak ušla vrlo mlada i nezrela. Mnogi se čude kako Vlado i Ana imaju divan odnos i nakon razvoda, što je iznenadilo i sutkinju.

‘Sjedili smo u sudnici, ali ne na suprotnim stranama, kao što je to praksa kod nas. Mi smo sjedili zajedno, a Ana me čak primila za ruku, na što nas je sutkinja upitala je li ovo neka ‘showbizz’ fora. Odgovorio sam joj da nije – kako smo se dogovorili da ćemo se oženiti, tako smo se dogovorili i da ćemo se rastati’, ispričao je nedavno Vlado. Uvijek su gledali i uvijek će gledati samo na dobrobit sina. 

Vlado će ubrzo napuniti 71 godinu, ali to se po njegovu izgledu ne bi reklo. I dalje je miljenik žena, nastupa i uživa u životu. , piše story.hr