Ava Karabatić prikupila potpise: ‘Ako treba, neka me prisilno izbacuju iz sabornice’

Ava Karabatić prikupila potpise: ‘Ako treba, neka me prisilno izbacuju iz sabornice’

Ava Karabatić ponosno je objavila kako je uspjela prikupiti dovoljan broj potpisa za kandidaturu na nadolazećim parlamentarnim izborima u Hrvatskoj. 

‘Hvala svima koji ste se potpisali za moju kandidaturu na parlamentarnim izborima. Ovih dana, dok sam skupljala potpise na Rivi, upoznala sam mnogo divnih ljudi. Saslušala sam mnogo vaših pritužbi i želja za naš divni grad Split.

Trudit ću se obnašati funkciju saborske zastupnice srčano, bez dlake na jeziku. Ako treba, neka me prisilno izbacuju iz sabornice, ali dat ću zadnji atom snage kako bi se borila za područje X. izborne jedinice’, poručila je Karabatić.

Svoj je program sa sloganom ‘Fer igra – otrijeznimo se’ predstavila u nedavnom razgovoru za Dalmatinski portal. Pojasnila nam je pritom zašto je poseban fokus stavila na kažnjavanje silovatelja i pedofila kemijskom kastracijom otkrivajući kako je i sama dvaput bila žrtva seksualnog zlostavljanja – prvi put počinio ga je njen profesor na fakultetu, drugi put stanodavac. 

Objasnila nam je i da će se zalagati za legalizaciju prostitucije te marihuane, referirajući se na primjer Nizozemske koja na tim djelatnostima temelji svoje gospodarstvo. Video u kojem je pred našom kamerom ujedno otvorila dušu progovarajući i o osobnoj borbi s alkoholizmom može se pogledati na poveznici