Nina Badrić otvoreno o propalom braku: “Trebale su mi godine da prebolim…”

Nina Badrić otvoreno o propalom braku: “Trebale su mi godine da prebolim…”

Hrvatska glazbena zvijezda u najnovijem razgovoru za Gloriju otvorila se govoreći o bivšem mužu prvi put nakon raskida 2012. Ispričala je o svojim osjećajima, kako se nosila s interesom javnosti i borbi sa samom sobom.

Hrvatska pjevačica Nina Badrić (51) godinama vješto skriva svoj ljubavni život od očiju i ušiju zainteresiranih. Do sada je samo jednog muškarca ponosno pokazala pred javnosti, a riječ je o zagrebačkom poduzetniku Bernardu Krasniću. Badrić je 2006. sa šest godina mlađim Zagrepčaninom stala i pred oltar. Uslijedio je brak pun turbulencija, uspona i padova, jedva spašen 2009. i naposljetku skončan tri godine kasnije. 

Pjevačica je prilikom razgovora za časopis Gloria došla u posjed jednog starijeg izdanja s njom na naslovnici, a uz fotografiju stoji naslov “Preboljela sam razvod”. Tim povodom prisjetila se tog perioda svog života. 

– Kao što vidite, preboljela sam razvod. Sjećam se i te naslovnice, sjećam se tih godina. Dakle, kad sam se rastala, ja mislim da su tih dana, tih mjeseci, dapače, da budem iskrena tih godinu dana telefoni zvonili non-stop. I tad sam zapravo prvi put u svom životu promijenila telefonski broj jer sam shvatila da neću moći izaći na kraj sa svim medijima koji su htjeli nekakvu izjavu, a mi smo izašli s jednim priopćenjem. Onda, nakon nekog vremena dala sam jedan intervju za Gloriju i, naravno, kakav može biti naslov netom poslije razvoda: Preboljela sam razvod.” Moš’ mislit, za to su mi ipak trebale godine, da prebolim samu sebe. Svaki je kraj novi početak – sa sjetom u glasu Nina evocira sjećanje na bolno životno poglavlje. 

Bivši supružnici upoznali su se u jednom zajedničkom restoranu, a povezala ih je zajednička prijateljica. Bila je to ljubav na prvi pogled, konkretizirana zarukama u romantičnoj atmosferi Dubrovnika.

– Bio je to najromantičniji trenutak u mojem životu. Dogodio se u Dubrovniku, na moje veliko iznenađenje. Sjedili smo u restoranu Nautika. Bilo je vruće, puhao je topli vjetar i u zraku se osjećalo nešto posebno. Bernard se počeo šaliti. Pitao me jesam li promijenila lak za nokte, a kad sam mu pokazala ruku, izvadio je kutijicu u kojoj je blistao prsten. Ostala sam bez teksta! – jednom ranije ispričala je glazbena diva za Story.