Španjolci o Vatrenima: Momčad koje se nimalo ne treba bojati

Španjolci o Vatrenima: Momčad koje se nimalo ne treba bojati


Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u finale ACUD kupa pobjedom protiv Tunisa nakon izvođenja jedanaesteraca.

U finalu nas čeka Egipat, a 0:0 u 90 minuta igre nije baš ostavilo dobar dojam o Vatrenima, o čemu su se raspisali španjolski mediji.

– Hrvatska je imala nadmoć u posjedu koju nije znala iskoristiti, a jedine prijetnje dolazile su iz skok igre, kojom Vatreni mogu zaprijetiti preko Joška Gvardiola i ostalih visokih igrača, piše tako španjolski AS, koji opisuje Hrvatsku kao “momčad koje se ne treba nimalo bojati”.

Madridska Marca piše:

– Hrvati unatoč dominaciji nisu uspjeli stvarati prilike za pogotke. Zapravo im je trebalo 56 minuta da dođu u prvu izglednu šansu, kad je tuniski vratar Bechir Ben Said senzacionalno obranio udarac Andreja Kramarića glavom.

I Marca ističe prekide kao jedinu opasnost koju su emitirali Vatreni:

– Ni s Modrićem ni bez njega, hrvatska igra nije se poboljšala, a prijetnje su stizale samo iz prekida preko stopera Ćalete-Cara i Gvardiola. Hrvatsku je u finale odveo vratar Ivušić, koji je zaustavio tri suparnička jedanaesterca, konstatira Marca, prenosi HRT.