Mrtav pijan zabio se u auto, drvo i zid kuće

Mrtav pijan zabio se u auto, drvo i zid kuće

Mortus pijani vozač skrivio je sinoć prometnu nesreću u Koprivnici. Napuhao je oko 2,5 promila!

“U nedjelju oko 22 sata u Koprivnici na Varaždinskoj cesti 40-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom koprivničke registarske oznake.

Zbog nepropisnog kretanja vozilom je zahvatio bankinu, van kolnika udario u propisno parkirani osobni automobil, ukrasni grm, stablo i zid kuće. U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen.

Upravljao je pod utjecajem alkohola od 2,45 promila te mu je u Općoj bolnici Koprivnica vađena kriv i izuzet urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu.

Vozač je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak”, rekli su u Policijskoj upravi u ponedjeljak.

Očevidac priča kako je pijanac doletio velikom brzinom iz smjera Varaždina te najprije ‘štrajfao’ auto parkiran uz desnu stranu ceste. Potom je odbačen ulijevo, izvan ceste.

“Preletio je travnjak, čovjeku srušio voćku ispred kuće i onda se bočno zabio u zid! Tragova kočenja nema”, ispričao nam je očevidac koji se sinoć zatekao na mjestu prometne nesreće., javlja danica