Plenković izazvao Milanovića: ”Ako je hrabar, nek’ izađe na izbore i idemo, tu smo u istom kvartu”

Plenković izazvao Milanovića: ”Ako je hrabar, nek’ izađe na izbore i idemo, tu smo u istom kvartu”

Predsjednik Vlade Andrej Plenković najavio je da će HDZ svoj program, objavit idući tjedan, a predsjednika Republike Zorana Milanovića nazvao je kršiteljem Ustava i poručio da je fejk.

HDZ će objaviti svoj program nakon što se utvrde izborne liste i održi Nacionalni odbor, kazao je predsjednik Vlade Andrej Plenković u izjavi za medije nakon jutarnje mise u zagrebačkoj crkvi Svetog Blaža.

“Ovaj tjedan imamo finalne konzultacije sa županijskim čelnicima oko lista, vodimo razgovore s našim partnerima, onda ćemo održati sjednicu Nacionalnog odbora i onda objaviti program”, rekao je Plenković i dodao da iznenađenja na listama neće biti.

Komentirao je i izjavu SDP-ova Arsena Bauka koji je rekao da HDZ još nema dogovorenu koaliciju.

“Malo prije njih je bilo 10-11 pa su otpali jedan, dva, tri, četiri…. Vidjeli smo jučer propale prosvjede, ne zna se u kojem je gradu bilo lošije. Razvodnilo se to sve skupa jer ničeg nema. Fabriciranje kriza kojih nema. U Hrvatskoj se živi puno bolje nego prije, naravno trebamo još raditi i truditi se. Fabriciranje krize nije prošlo. Kršitelj Ustava im je otjerao birače. Da je pomogao nešto, ne bi se jučer dogodio ovakav fijasko gdje god su bili. Naravno da su ljudi konsternirani, zabrinuti pitaju se što sve s tim čovjekom nije u redu pa da radi ovakav cirkus i rušilački pohod na Ustav”, rekao je Plenković, javlja N1.