Drama u karlovačkom noćnom klubu: Konobarica “palila” šank, vatra prešla na goste, 7 osoba ozlijeđeno, od čega 4 teško

Drama u karlovačkom noćnom klubu: Konobarica “palila” šank, vatra prešla na goste, 7 osoba ozlijeđeno, od čega 4 teško


Prava drama odvijala se noćas u popularnom Caffe i Disco baru Monaco u Karlovcu!

Ukupno je ozlijeđeno 7 osoba, 4 teško, a tri lako, dok je sve skrivila 23-godišnja konobarica.

Oko 2 – 2,30 sati kako doznaje Radio Mrežnica konobarica je “palila” šank i to s pićem koje u sebi ima 80 posto alkohola i koristi se u koktelima. Prema prvim informacijama zapalila se boca u kojoj je bilo popularno piće, a vatra sa šanka zahvatila je i nekoliko osoba što se vidi na snimci koja kola društvenim mrežama.

Dok šank “gori” zbog “ugođaja” čuje se glazba i stihovi “… ove noći pijani”, a u jednom trenutku dolazi do nadrealnih scena – vatra zahvaća barem tri osobe koliko se vidi na snimci.

Zavladala je panika, a kako doznaje Radio Mrežnica vrlo brzo stigla je policija, dok su ozlijeđenih odvezeni u karlovačku bolnicu na Švarči, tek nekoliko stotina metara dalje od lokala.

Oglasila se i karlovačka policija koja navodi da su 4 osobe teško i 3 lakše ozlijeđene:

– Na mjestu događaja proveden je očevid kojim je utvrđeno da su četiri osobe teško i tri lakše ozlijeđene opeklinama koje se nastale uslijed nestručnog rukovanja alkoholnim pićima 23-godišnje djelatnice ugostiteljskog objekta u svrhu efekta zapaljenja na šanku prilikom čega je došlo do iznenadnog izgaranja i ozljeđivanja osoba za šankom.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka ovog događaja.

Sve je potvrdio i vlasnik Gordan Fancev koji se u ime tvrtke oglasio i na FB i na IG izražavajući žaljenje zbog događaja i brigu za ozlijeđene.

Napisao je:

Dragi prijatelji i gosti,
Ovim putem zelimo izraziti iskreno zaljenje zbog nemilog dogadaja koji se noćas dogodio u prostoru Disco cluba Monaco. Oštećenima i ozljeđenima želimo što brzi i bezbolniji oporavak, nastalu štetu na osobnim stvarima svih oštećenih ćemo podmiriti (molimo Vas da nam se javite na broj 097/6322-600 ili putem društvenih mreža), a svim oštećenima kojima je potrebna bilo kakava pomoć stojimo na raspolaganju sa svime šta možemo učiniti. Nažalost ne mozemo promjeniti i utjecati na to da se incident dogodio, ali možemo izraziti žaljenje i pokušati ispraviti barem ono šta je ispravljivo.,