Je li ovo neka šala?

Je li ovo neka šala?

Nadzemni hidrant okružen asfaltom // Foto: Klikaj.hr

Nismo neki stručnjaci, ali hidrant je zasigurno trebalo izmjestiti. Ako to nisu radnici znali napraviti, vjerojatno su imali nekoga za pitati

Je li ovo neka šala ili? Upravo to smo se zapitali kada smo vidjeli nesvakidašnji način asfaltiranja na Đelekovečkoj cesti u Koprivnici.

Naime, ondje su u tijeku radovi na asfaltiranju pješačko-biciklističke staze, a kako doznajemo nositelj radova je turska tvrtka Cengiz.

Kao što se može vidjeti na fotografiji, nasred pješačko-biciklističke staze ostao je nadzemni hidrant za vodu, a oko njega je stigao asfalt.

Nismo neki stručnjaci, ali hidrant je zasigurno trebalo izmjestiti. Ako to nisu radnici znali napraviti, vjerojatno su imali koga za pitati.

Inače, na tom je dijelu prije nekoliko mjeseci u promet pušten novoizgrađeni nadvožnjak Danica i njime se omogućuje povezivanje Đelekovečke i Peteranske ceste preko pruge.

Koliko nam je poznato, u tijeku su završni radovi asfaltiranja staza i uređenja okoliša, a što će biti s ovim hidrantom ostaje za vidjeti., piše klikaj.hr