Iva Todorić ‘zgrabila’ mikrofon pa zapjevala s Indirom Levak

Iva Todorić ‘zgrabila’ mikrofon pa zapjevala s Indirom Levak

Iva Todorić u petak navečer ukrstila je glas s Indirom Levak, a neke trenutke je podijelila s obožavateljima na svom dobro poznatom Instagram profilu ‘srculence’. Djevojke su pjevale hit pjesmu Zdravka Čolića ‘Pusti, pusti modu’.

Iva je, sudeći prema objava na društvenim mrežama, bila na jednom rođendanu, a tamo je bila i Indira. Kada su došle na red karaoke, djevojke su ‘zgrabile’ mikrofon i zapjevale. Sve prisutne počastile su i plesom.

Indira je nosila ružičastu modnu kombinacije, a Iva crnu.

Foto: Instagram

Ovo nije prvi put da je Iva ukrstila glas s nekom pjevačicom. U veljači je gazdina kći otišla u noćni izlazak pa se popela na pozornicu s pjevačicom Tanjom Savić i zapjevala njezin hit ‘Zlatnik’.

Foto: Instagram

– I tako ja već deset godina u svim prilikama pjevam ‘Zlatnik’, a sinoć mi je život smjestio da ga prvi put pjevam uz ženu koja ga je otpjevala. Svi koji volite pjevati, a neugodno vam je, nemojte propustiti trenutke koji život znače. Moja dva sina i hrpa njihovih prijatelja bila je sinoć ispred mene, a to me nije niti na sekundu zaustavilo da uhvatim mikrofon – napisala je tada Iva. , prenose 24sata

Foto: Instagram