Princeza Kate Middleton ima rak

Princeza Kate Middleton ima rak

Princeza od Walesa se obratila preko video snimke

Princeza od Walesa obratila se javnosti nakon višemjesečnih nagađanja o razlozima zašto se povukla iz javnosti. Objavila je da je u ranoj fazi liječenja raka.

U video poruci, princeza od Walesa rekla je da je ovo bio veliki šok za nju i da je proživjela nekoliko iznimno teških mjeseci. Međutim, spomenula je da je svakim danom sve bolje.

Detalje o kakvom raku se radi, iz Kensingtonske palače nisu objavili, ali su dodali da su uvjereni da će se Kate u potpunosti oporaviti.

USKORO OPŠIRNIJE…


Saga o misterioznom nestanku Kate Middleton iz javnosti uskoro bi trebala završiti, a na kraj će joj stati sama Kensingtonska palača koja je objavila da će uskoro otkriti konkretne detalje o njezinom zdravlju.

Naime, britanski mediji su već primili obavijest o princezinom stanju, ali postoji strogi embargo na informacije do 18 sati po britanskom, odnosno 19 sati po srednjoeuropskom vremenu, piše TMZ.

Također, palača će objaviti video u kojem sama Kate kako govori o svom stanju.

Ovaj bi potez trebao prekinuti sve kontroverze oko njezina nestanka.

Kao što se naširoko pisalo, palača je objavila da je Kate u siječnju podvrgnuta ‘planiranoj abdominalnoj operaciji‘ te je u bolnici provela 13 dana prije nego što se vratila kući gdje je nastavila oporavak.

Neku su liječnici u medijima sugerirali da je Kate možda otišla u bolnicu zbog jednog problema, no ondje joj je otkriveno još nešto što je produljilo njen boravak u bolnici.

Sva ta tajnovitost oko zdravstvenog stanja princeze od Walesa potaknule su spekulacije i tračeve koji su se s Otoka proširili čitavim svijetom.

Dodatno ulje na vatru dolio je slučaj fotošopirane fotografije Kate s djecom za Majčin dan, a uznemirenu javnost nije mogla smiriti niti njezina osobna isprika, mao ni naknadno objavljene fotografije Kate i Williama koji veselo šeću po jednoj vrtlarskoj trgovini.

Sada se čini da se Kensingtonska palača sprema stati na kraj naklapanjima i otkriti od čega se zapravo liječila princeza od Walesa., prenosi jutarnji